Ti dolgoznátok, ha annyi pénzetek lenne, hogy nem kéne?
"és ha elfogyna az érdekesség?"
Nem olyan hosszú az élet. :)
Előrelépés egy munkahelyen? Nem.
Képezhetném magam olyan dolgokban, amikre nincs lehetőségem és/vagy pénzem, rengeteg mindennel le tudnám magam kötni anélkül, hogy kötelezően 8-12 órában kötelező jelleggel egy irodában kelljen poshadnom. Mert én munka alatt kizárólag azt értem, amikor alkalmazottként vagy vállalkozóként azért dolgozok, hogy legyen pénzem élni, csak így meg időm nem maradna.
Miért? Ki az, aki egyáltalán semmit nem tenne?
A kérdésed arról szólt, hogy dolgoznánk-e, nem pedig arról, hogy csinálnánk-e bármit. Én pl. szeretnék megtanulni helikoptert vezetni, szívesen elutaznák Japánba, Dél-Koreába, Svédországba, de azzal is le tudnám foglalni magam, hogy a házam díszkertjét gondozom, volt idő, amikor eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne, ha lovakat tartanék, szeretek túrázni is és összeköthetném ez utóbbi kettőt. Ezekkel munka van, de biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb érzéssel csinálnám, mint minden nap kötelezően bejárni egy munkahelyre, ahol mások dirigálnak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!