Ti dolgoznátok, ha annyi pénzetek lenne, hogy nem kéne?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 17:38
1/23 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
ez az ihlet.....
2012. máj. 27. 17:40
2/23 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam.Ha idősebb lennék,akkor nem biztos,de ha fiatal lennék,akkor biztos
3/23 A kérdező kommentje:
én tuti, de legalábbis tanulnék
2012. máj. 27. 17:43
4/23 anonim válasza:
2.vagyok
Ha suli mellett lenne pénzem,akkor nem dolgoznék,hanem csak tanulnék.Én 15 éves korom óta dolgozok,de ha már nem tanulnék és lenne pénzem,akkor is dolgoznék.Igazából anélkül unalmas lenne az élet
5/23 A kérdező kommentje:
egyet értek, célt ad az életnek
2012. máj. 27. 17:47
6/23 anonim válasza:
Ha nem kéne tanulás mellett dolgoznom,az nem lenne hátrány.De egyszer azt az életet is meg lehet unni,amikor semmi dolgod.
7/23 A kérdező kommentje:
elismerésem!
2012. máj. 27. 17:53
8/23 anonim válasza:
Nos, mindig is írással szerettem volna foglalkozni. Ha annyi pénzem lenne, hogy nem kéne doldozni mellette, belefognék az álmom megvalósításába.
10/23 A kérdező kommentje:
de az is munka!
2012. máj. 27. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!