Ha lenne pénzetek mibe fektetnétek? Internetes oldalon torom a fejem, de milyen? Otletek?
de en keresni szeretnek vele, es tobbet csinalni belole :)
csak valahogy az otlet hianyos! otlet?
Nekem van ötletem, de nem merném csak úgy kiírni ide, mert tudom, hogy lenne olyan, aki megvalósítaná. Például Te.
Biztosan van rá eset, hogy mivel lehet levédeni ezt a "pénz - ötlet" találkozást.
Az én ötletem pedig csak tőkére vár, ami milliós nagyságrendű kell, hogy legyen, mert ha kicsiben csinálom meg, akkor egy nagyobb tőkével rendelkező egyén megvalósítja nagyban.
Ha ténylegesen érdekel, akkor a pontos ötlet kiadása nélkül privátban beszélhetünk még erről.
egy oldal, ahol bűnös szándékú emberek eladhatnák a szajrét orrgazdáknak, és nem ismernék egymást, nem buktatnák le egymást.
Mindenki bejelentkezne és laírná az árúját és a csomagmegörző kulcsát elásná egy koordinátán. Megvenné valaki és nekd aná az árát. Te odaadod a bűnözőnek a jutalékkal csökkentett pénz ő megmodja a koodinátát. Lepontozzák bűnözőt, hogy valós szajrét árult, ezért minden cuccát megvennék, mert becsületes bűnőző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!