Vaterán illetve hasonló internetes oldalakon szeretném saját gyártású termékeimet forgalmazni mi a módja ennek?
nem kell semmilyen végzettség hozzá, a lényeg az egyéni vállalkozónál, hogy közvetlenül részt vegyen a munkavégzésben
amúgy szerintem nem kell hivatalosan bejelentened, van egy csomó ember, aki nagyobb összegben is értékesít mint 200 ezer évente
az nem nagy pénz vaterán, főleg nem egy évre
szóval szerintem magánszemélyként is megcsinálhatod, most minek bonyolítanád túl
én is adtam már el és vásároltam is már vaterán keresztül, és van egy pár ember, aki rendszeresen ad el és hidd el, ők sem csinálnak emiatt vállalkozást
A fentiek, már kimerítik az üzletszerű foglalkozás fogalmát, célja a tevékenységednek a haszonszerzés, így csak vállalkozásként csinálhatod.
Ha van főállásod akkor másodállási egyéni vállalkozást célszerű csinálni. Nem kell végzettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!