Mit gondoltok azokról akik 3an vannak lánytestvérek?
Összetartóak, kényesek, prűdek esetleg vagányaknak mondanátok?
Nevelést is máshogy kapják? Tudom nem lehet általánosítani. De itt arra gondolok, hogy ezeket a lányokat jobban féltik a szüleik, főleg az apjuk. Így a gondolkozásuk is más lesz. Nehezebben engedik el a háztól... És szerintem ha ezt teszik, később jobban kiélik magukat..
a 3 lány testvér közül melyik általában a legsikeresebb, akár munka akár szerelemben?
Valamelyik okos, bulizós, sikertelenebb, házias, barátkozós, vicces stb.. Szóval nem is egyformák. Ezeknél a lányoknál a testvéri kapcsolat milyen? Sokat veszekednek..?
2-2-2 év korkülönbség.
Ha ismertek ilyen lányokat, hogy jellemeznétek őket? ez érdekelne igazán
Csak úgy kíváncsiságból :)
Legkisebbként annak örülnék a legjobban, ha végre képesek lennének a nővéreim komolyan venni. Kisgyerekként bánnak velem. Mintha próbálnának bevonni a dolgaikba, mégis úgy érzem, nem osztják meg velem a legfontosabb gondolataikat, sem a gondjaikat. Pedig nekem ez jelentené a legtöbbet...
Mondjuk a mi esetünk elég érdekes, 6 évig nem nagyon tartottuk a kapcsolatot, talán ezért gondolják, hogy még mindig ugyanaz a gyerek vagyok, aki voltam. Pedig akkoriban kezdődött az életem, akkoriban kezdtem önállósodni, akkor kezdtem el tapasztalatokat gyűjteni, amelyek persze néha kellemetlenek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!