Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen rátaláltam a Gyertyagyújtás.hu-ra. Azóta is a hatása alatt vagyok! Miért??? Miért kell ennyi fiatal életnek véget érnie??? Vagy a sok csecsemő,aki még 1! Napot sem élt! Az én testvéremnek is miért csak 4! Év adatott meg a gyermekének???

Hol az igazság???

2012. máj. 18. 15:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Sajnos nem érted meg amit írok neked.

Ha az összes válaszoló 1 hétig sír akkor is halott marad.

Ami már megtörtént azon nem lehet változtatni.

Ha nem fogadod el azt ami már megtörtént akkor szenvedsz.

Nem azért mert én ezt írom, vagy mert xy ebben hisz.

Azért mert így működik a világ.

Nem azt mondom hogy nem okoz fájdalmat ha meghal egy közeli hozzátartozó. Hanem azt hogy ha elfogadod a halálát akkor kissebb szenvedést okoz. Miért próbálsz szembe szállni azzal amivel nem lehet ?

2012. máj. 18. 16:50
 22/27 A kérdező kommentje:

Elfogadom a halált, de csak annál aki beteg és már csak megváltás neki. De! Aki értelmetlenül,egészségesen,ereje teljében hal meg na azt nem tudom elfogadni.

Vagy a babának miért kell megszületnie,ha eleve halálra van itélve.

2012. máj. 18. 17:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ezt tőlünk nem fogod megtudni.

Mármint a választ.

Ki ebben hisz, ki abban.

Magadnak kell megkeresni a választ a kérdésedre.

2012. máj. 18. 17:55
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ez a karmájuk
2012. máj. 18. 18:09
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Min változtat az hogy nem fogadod el ?

Te rosszabbul érzed magad tőle.

Ezen kívül semmin.

A válaszom az hogy azt csinálsz amit akarsz.

2012. máj. 18. 18:10
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen maszlagoktól, hogy "Mindenki azt kapja amit megérdemel", meg a "Jóisten így döntött" vitustáncot tudnék járni. Nincs semmilyen felső hatalom, hogy eldöntse ki volt jó vagy rossz. És az igazságos, hogy egy olyan ember, aki világéletében rosszakat tett, elél 90 évig, egy ártatlan kisgyerek meg fél évesen meghal? Egyszerűen az élőlények sorsa kiszámíthatatlan, nem lehet előre sejteni, mi lesz. Ezt el kell fogadni. Nincs igazság.
2012. máj. 18. 20:40
 27/27 anonim válasza:
53%

Huh, hihetetlen milyen rosszindulatú emberek vannak, sokszor az empátia nagyon is hiányzik az emberekből, ennek ékes pédája itt számos hozzászólás.

Szerintem ez talán az egyik legrosszabb emberi tulajdonság, kicsit érezzük át más fájdalmát és támogassuk, még akkor is ha egy vadidegen ember akit nem is ismerünk, csak szimpla önzetlenségből. Érdemes ezen kicsit gondolkodni, ne mindig csak akkor tegyünk szívességet/ legyünk kedvesek a másikkal amikor abból nekünk érdekünk származik, legyünk kicsit önzetlenek.

2022. jan. 3. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!