Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen rátaláltam a Gyertyagyújtás.hu-ra. Azóta is a hatása alatt vagyok! Miért??? Miért kell ennyi fiatal életnek véget érnie??? Vagy a sok csecsemő,aki még 1! Napot sem élt! Az én testvéremnek is miért csak 4! Év adatott meg a gyermekének???

Hol az igazság???

2012. máj. 18. 15:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
16%
azért itt a sok ateistának, csak azt lehet elvenni, amit előtte kaptatok, arra nem gondoltatok, h azért lehetnétek hálásak? Az ember csak azt veszi észre h elmúlik a jó, azt nem h elkezdődött. Ha nem hiszel Istenbe, te dolgod, én senkit nem nézek le érte, komolyan. ÉS szomorú, h sokaknak csak pár nap, év jut az életből. De ezért butaság lenne Istent hibáztatni. Lepontozhattok, ez a véleményem
2012. máj. 18. 16:03
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Úgy írjátok hogy egy gyerek nem fogja fel a halált mint ha ti tudnátok mi van utána. Az élet része a halál. Egyedül az ember problémázik rajta. Figyeld meg kicsit a természetet, és meglátod hogy csomó állat hal meg születés közben, vagy nem sokkal utána. Persze azok miatt nem sírtok, mert nem adtatok nekik nevet, és nem hiszitek hogy a tiétek.

A valóság az hogy akár problémázol rajta akár nem az meg fog történni. Miért állsz ellen valaminek aminek nem lehet ? Ha meg ellenállsz valaminek aminek nem lehet miért csodálkozol hogy szenvedsz ?

2012. máj. 18. 16:05
 13/27 anonim ***** válasza:

Miért, azt gondoltad, hogy egy 10 milliós nagyvárosban, pl brazília naponta kb 8 ezren halnak meg, de kb ugyanennyien vagy még többen születnek is?

Iszonyú színes és nagy a világ, az a két kis lyuk az emberek koponyáján pedig vajmi kevés, hogy sokat lássanak belőle.

2012. máj. 18. 16:05
 14/27 anonim ***** válasza:
17%

Miért pontoztatok le?

4-es vagyok.

Azért, mert azt mondtam, hogy szerintem Isten intézi a dolgokat?

Az mivel jobb válasz, hogy nincs igazság sehol?

Ez az én véleményem, ez miért 0%-os?

2012. máj. 18. 16:06
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

16:05-ös vagyok.

Egyébként csak képzeljétek el egy percre mi lenne ha nem lenne halál. Mindig folyamatosan csak születés lenne.

Mennyi élőlény lenne ? Hol lenne ennyi élőlény ? Mit ennének ?

2012. máj. 18. 16:14
 16/27 anonim ***** válasza:
52%

Ilyen kemény a világ. Régen még keményebb volt, arányaiban sokkal többen haltak meg fiatalon, sokkal több szenvedés után. Más az igazsága, mint amit az emberek szeretnének.

"Azért, mert azt mondtam, hogy szerintem Isten intézi a dolgokat?

Az mivel jobb válasz, hogy nincs igazság sehol?"

Rossz a témakör. Ide nem hazudni kell jönni. :)

2012. máj. 18. 16:22
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

én azt mondom, inkább ne szenvedjen sokat az a baba, minthogy egész életét fájdalmak között kelljen tengetnie.

anyukám is elvetélt előttem, beteg lett volna a tesóm.

ő elfogadta és inkább örült hogy lett 2 egészséges gyereke, mint 1 súlyosan beteg, aki később nem tud magáról gondoskodni.

én abban "hiszek", hogy mindennek oka van. az állatok közt is születik életképtelen, mutáns.

kemény amit mondok, de így igazságos, hogy ők ne kínlódjanak, hanem éljenek helyettük az életképesek.

2012. máj. 18. 16:32
 18/27 anonim válasza:
Megint a vita, hogy van Isten-nincs Isten. De egyik fél se tudja bebizonyítani az igazát. Jókat nevetek rajtatok, köszönöm.
2012. máj. 18. 16:35
 19/27 A kérdező kommentje:

oké. Majd a tesómnak megmondom, hogy egy elpusztult állatért sem sírunk,tehát a gyermekéért sem fogunk,ja és egyébként túl sokan vagyunk a földön tehát nem kár érte. Majd álljatok ti is oda egy elhunyt gyermek anyukája elé és mondjátok el ugyan azt amit leírtatok.

Komolyan ennyire lelketlenek lettek az emberek?

2012. máj. 18. 16:37
 20/27 anonim ***** válasza:
71%
gyakorivalasz2 itt ki hazudott és miben?
2012. máj. 18. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!