Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen rátaláltam a Gyertyagyújtás.hu-ra. Azóta is a hatása alatt vagyok! Miért??? Miért kell ennyi fiatal életnek véget érnie??? Vagy a sok csecsemő,aki még 1! Napot sem élt! Az én testvéremnek is miért csak 4! Év adatott meg a gyermekének???

Hol az igazság???

2012. máj. 18. 15:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%

Nincs igazság. Az élet ilyen. Ne keress benne értelmet. Nincsen feljebbvaló aki ezt intézné. Ha lenne-mint mondják-talán nem engedné ezt a sok szörnyűséget.

Sajnos ez van, vagy elviseled a rossz dolgokat vagy leugrasz a hídról.

2012. máj. 18. 15:45
 2/27 anonim ***** válasza:
27%
A Jó Isten úgy döntött, hogy nekik már nincs feladatuk, nincs dolguk itt a Földön, és magához rendelte őket. Bele kell nyugodnunk.
2012. máj. 18. 15:46
 3/27 anonim ***** válasza:
36%
Túlnépesedés van, nem árt ha néha meghalnak páran.
2012. máj. 18. 15:47
 4/27 anonim ***** válasza:
20%

Istennél van az igazság.

Csak ő tudja, mit miért csinál.

Nekünk meg el kell ezt fogadni, vagy el kellene.

Nekem még mindig jobb ez a hitrendszer, mint amikor azt mondják, azért öltek meg brutálisan mondjuk egy gyereket, mert előző életében ő is gyilkos volt.

Na, ezt nem tudom elfogadni!

És belenyugodni sem tudnék, hogy az előző élete miatt "megérdemelte".

2012. máj. 18. 15:53
 5/27 anonim ***** válasza:
62%

Én gyermekonkológián dolgozom. Teljesen megértem amiről beszélsz.

A "jó"isten rohadjon meg ott ahol van.

2012. máj. 18. 15:54
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos az élet ilyen, és kész. Nem születünk tökéletes testtel. Az egy éves csecsemő nyilván nem szenved sokat, legalábbis nem fogja fel. De egy 4-5 éves gyerek elvesztése a szülőknek fájdalmas, a gyereknek meg mindegy, ő nem szenved tovább már:(
2012. máj. 18. 15:56
 7/27 anonim ***** válasza:
73%

Bírom hogy sokan jönnek a "Jó" Istennel... Valaki elvesz tőlem egy számomra fontos személyt és akkor még tartsam őt "jó"-nak?

Lehet lepontozni kedves hívők de nekem a "Jó" Isten tehet egy szívességet...

2012. máj. 18. 15:57
 8/27 anonim válasza:
11%
Azt mondják, hogy az élettől mindenki azt kapja ami jár.
2012. máj. 18. 15:58
 9/27 anonim ***** válasza:
60%

Az egy napos csecsemő meg végképp nem fogja fel a halált. Nekik mindegy, mert úgysem tudták, hogy milyen az élet.

Annak igazán rossz, aki fiatalon, élete teljében hal meg.

2012. máj. 18. 15:58
 10/27 anonim válasza:
95%

Mondjuk, akit megölnek, vagy a szülei felelőtlensége miatt, baleset miatt hal meg, ott nevetséges hibáztatni a Jóistent.

Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy nagy hívő.

2012. máj. 18. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!