Miért ilyen igazságtalan az élet?
Nem olyan régen rátaláltam a Gyertyagyújtás.hu-ra. Azóta is a hatása alatt vagyok! Miért??? Miért kell ennyi fiatal életnek véget érnie??? Vagy a sok csecsemő,aki még 1! Napot sem élt! Az én testvéremnek is miért csak 4! Év adatott meg a gyermekének???
Hol az igazság???
Nincs igazság. Az élet ilyen. Ne keress benne értelmet. Nincsen feljebbvaló aki ezt intézné. Ha lenne-mint mondják-talán nem engedné ezt a sok szörnyűséget.
Sajnos ez van, vagy elviseled a rossz dolgokat vagy leugrasz a hídról.
Istennél van az igazság.
Csak ő tudja, mit miért csinál.
Nekünk meg el kell ezt fogadni, vagy el kellene.
Nekem még mindig jobb ez a hitrendszer, mint amikor azt mondják, azért öltek meg brutálisan mondjuk egy gyereket, mert előző életében ő is gyilkos volt.
Na, ezt nem tudom elfogadni!
És belenyugodni sem tudnék, hogy az előző élete miatt "megérdemelte".
Én gyermekonkológián dolgozom. Teljesen megértem amiről beszélsz.
A "jó"isten rohadjon meg ott ahol van.
Bírom hogy sokan jönnek a "Jó" Istennel... Valaki elvesz tőlem egy számomra fontos személyt és akkor még tartsam őt "jó"-nak?
Lehet lepontozni kedves hívők de nekem a "Jó" Isten tehet egy szívességet...
Az egy napos csecsemő meg végképp nem fogja fel a halált. Nekik mindegy, mert úgysem tudták, hogy milyen az élet.
Annak igazán rossz, aki fiatalon, élete teljében hal meg.
Mondjuk, akit megölnek, vagy a szülei felelőtlensége miatt, baleset miatt hal meg, ott nevetséges hibáztatni a Jóistent.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy nagy hívő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!