Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Baj az, ha féltem az ékszereimet?

Baj az, ha féltem az ékszereimet?

Figyelt kérdés

Amikor megyek dolgozni, és tudom, hogy le fogom venni az ékszereimet (gyűrű, nyaklánc, fülbevaló), akkor inkább itthon hagyom őket. Nem szeretném, ha ellopnák vagy elhagynám (pl. ha leejtem, és nem találom meg).

Mivel csak diákmunkázom, sokszor nem kapok saját zárható szekrényt, így csak azt viszem magammal, ami feltétlenül kell, sokszor még pénz sincs nálam.

Ez tényleg paranoia lenne, és sértő az ott dolgozókkal szemben?

20/l

2012. máj. 17. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak bölcs előrelátás.
2012. máj. 17. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj.

De mi ihlette a kérdést? Miért merült fel benned, hogy baj lenne?

Mindenkinek joga eldönteni, hogy hova hord és hova nem hord ékszert...

2012. máj. 17. 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Régebben barátnőm meg nővérem mondta, hogy ez milyen furcsa szokás, és hogy kicsit paranoiás vagyok.

Egyszer pedig épp öltöztem át, amikor rájöttem, hogy itthon felejtettem a lakatomat. Megkérdeztem egy másik diáktól, hogy berakhatom-e az ő szekrényébe a cuccomat, mert nem tudom bezárni a sajátomat. Ezt egy ott dolgozó meghallotta, és olyan szemmel nézett rám, mintha azt mondtam volna, hogy "ez a nő meg akar lopni"....

Ezek most csak úgy eszembe jutottak, mert épp szedtem le magamról az ékszereket.

2012. máj. 17. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!