Fűtől lehet valami baja? Annyira féltem! :/
A Barátomék osztálykirándulásra visznek füvet. Első alkalom. nála is és a haverjánál is fél fél g lesz. Nm bírtam lebeszélni, próbáltam,3 napja csak bőgök. Hegyes helyre mennek. Állítólag 2 hete részegen leesett onnan valaki.Bokrok megfogták a csávót, de 2 csigolyája is eltört.
Annyira féltem, mi van ha azt képzeli,hogy tud repülni, és ugrik egyet? Befüvezve tudja,hogy nincsenek szuper képességei? És ,hogy ő most be van szívva? Annyira féltem őt :(((
S ha ez még megnyugtat,(hátha nem tudsz róla)
hollandiában a fű legális drog,hasonlóképp mint nálunk a cigaretta,vagy a kávé,vagy az alkohol.
Ha azt mondod marihuána akkor a tudatlan emberek valami gyilkos dologra gondolnak,ha azt mondod kender akkor meg egy ártalmatlan gazra ami az ut mentén nő. Pedig a kettő ugyanaz.Bár az utszéli kendertől nem igazán lehet betépni,de a növény ugyanannak a növénynek egy alfaja.
Tény hogy nálunk ez tiltott dolog,de ez a lényegen nem változtat semmit.
Szerinted normális ha egy pasi ilyet csinál? és a füvezés után vajon mit fog? jó ez neked hogy folyton aggódsz mi lehet a baja,és mit szív?
MEGÉRDEMLED!
"mi van ha azt képzeli,hogy tud repülni, és ugrik egyet? Befüvezve tudja,hogy nincsenek szuper képességei?"- A fű nem LSD.
Nem hiszem hogy bármi baja is lenne tőle.
Akkor én vagyok alapvető képzavarba a drogokkal. Bocsi még nem próbáltam egyet sem, nem tudom milyen hatásai vannak.:)
Köszönöm annak aki a kérdésemre válaszolt! egy kicsit megnyugodtam, de még mindig féltem valamennyire(nagyon) :)
Ha egy ember elszív fél grammot, még akkor se lesz az ég világon semmi baja, max bealszik.
amúgy meg hülyeségeket ne beszélj már, a fűtől nem lehet haluzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!