Mit tegyek/tegyünk? Nagyon féltem!
A barátomba ma belekötöttek a buszon.
Mert 2 srác között állt és rálépett az egyik lábára, de bocsánatot kért tőle..erre elkezdtek keménykedni, és megfenyegették, hogy ha még egyszer találkoznak vele megverik... a barátomat sem kell félteni, mert meg tudja védeni magát... de amikor ezt elmondta nagyon megijedtem, és nagyon aggódom érte:(
Félek, hogy baja lesz, gondoltam rá, hogy elkisérem egy darabig majd busszal... 20 éves, de nem egy vastag srác, átlagos az alkata, én 17éves lány vagyok
Te nem fogod tudni megvedeni. Inkabb ne menjel vele, mert akkor te is kapni fogsz!
Nem tud mit tenni a baratod, az ilyen bunkokat el kell kerulni. Remelem nem fut ossze veluk ujbol. Egyesek mondjuk mindenre kepesek, tehat az agresszivitasukat, a boldogtalansagukat ugy vezetik le, hogy mast megutnek. Szoval ertem, hogy felsz. Imadkozz.
eddig mindenki vígasztalja a lányt, hoyg nem lesz gond, .... legyen igazuk, de láttam én már ekkora tahókat, akik alig várták, hoyg balhé legyen.
van ilyen, én is félnék.
inkább mnejetek egy barabig másik busszal, vagy vegyn fel tök másik sapkát, hoyg biztosabb legyen, hoyg nem ismerik meg legközelebb.
ne legyen feltűnő.
én abszolút megértem, ha a mai világban valaki fél.
és ezért jó ez az oldal, ki lehet beszélni és általában vannak akik válaszolnak és mondanak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!