Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha bolondok a szomszédok, mit...

Ha bolondok a szomszédok, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
De tényleg azok! Olyan lakásba jöttünk albérletbe, hogy tégla ház, felül 2 lakás, alul 2 lakás, a jobb alsó a miénk. Felettünk egy rocker család lakik, folyton dübörögnek, éjjel 1-2-ig is fel-alá mászkálnak, szülők+3 tini. A múltkor megjegyezték, hogy milyen hisztis a lányom, felhallatszik, ha sír. Én meg mondtam, hogy ők is erősen lehallatszanak, na meg a kutyájuk ugatása is(jó éjjel rra ébredni, hogy vonyít..). A bal felső lakás tulajdonosairól nem nagyon tudunk, alig látjuk őket, ők átlósan laknak, nem sok vizet zavarnak. Ám mellettünk meg egy folyton morgolódó idős házaspár lakik. Tök mindegy, hogy mit csinálunk, áthallatszik, és már kopognak át, de mégcsak köszönni sem hajlandók az utcán. Főleg akkor jó, amikor felettünk azok dübörögnek, én feljebb hangosítom a tévét, hogy halljam rendesen, de akkor meg mellőlünk kopognak át.. Komolyan mondom ez őrület! Ez megy tavasz óta, mióta ideköltöztünk. Erősen gondolkodunk a párommal, hogy elköltözünk innen, mert ez nem állapot. A másik: közös az udvar, így a fűnyírás is. Állandóan minket cseszegetnek, hogy nem akarjuk levágni a füvet? Párom mondta, hogy oké, de nincs nekünk fűnyírónk, így mondta, hogy ha valaki kölcsönadja, akkor azonnal, ugyanis a rockeréknek és az időséknek is van. Az öregektől ilyet véletlenül sem lehet kérni, mint mondtam nem beszélnek velünk, a rockerék meg azt mondják, hogy ó, hát azt csak a férj tudja kezelni, mert izé meg bigyó van vele. Na mi meg azért nem veszünk fűnyírót, hogy egy évben 2-3x lenyírjuk a füvet, mert ugye váltva kéne. A lányom nem mer az udvaron szaladgálni, mert fél az öregtől, mert mindig olyan mérgesen néz rá. Sőt, sokszor kukucskálnak a rocker palánták az ablakainkon befelé!! Szerintetek elmenjünk innen vagy mit lehet tenni? Nagyon szép, kertvárosi környék, imádnék itt lakni, de a szomszédok széteszik az idegrendszerűnket.
2011. aug. 17. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
ez most egy társasház és Budapesten?
2011. aug. 17. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem költözzetek valahova máshova tudom milyen idegesítőek a szomszédok de a tiétek különösen a környéken szét kell nézni hátha ráakadtok egy normális lakára/házra ezt meg eladjátok :)
2011. aug. 17. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszer dolgoztam ingatlanközvetítő irodában, mi kifejezetten arra specializálódtunk annak idején, hogy megnézzük milyen összetételű a szomszédság, nem volt rossz ötlet ez a főnökség részéről, egy csomó "terhelő" dolog kiderült...Én azt javasolnám, hogyha valaki ingatlant vesz mindenképpen szánjon rá időt, hogy körbe néz rendesen, ha van ideje, de ha nincs akkor is, mert nem kis pénzekről van szó egy vásárlásnál. Egyszer vidéken 12 millió forintért árultak egy szinte kacsalábon forgó palotát, rendkívül jó fekvése volt és minden rendben volt a házzal, nem is értettük hogy miért ilyen olcsón adná el a tulajdonos, de aztán kiderült, hogy a mögötte lévő területet szociálisan rászoruló családoknak (etnikumot direkt nem írok) parcellázták ki, és hát ami ott volt azt nem kívánom senkinek...réz égetéstől megkezdve a lagzilajcsi teljes hangerőn...de ha mi nem mentünk volna megnézni a környéket ez sosem derült volna ki, hogy egyébként a hátsó szomszédok elég magas ingerküszöböt igényelnek...Tudom ez utólag már halottnak a csók, de ha nyugodt életet szeretnél, akkor sajnos meg kell(ene) válni a lakástól, ami nem lesz könnyű, mert senki sem vesz manapság ingatlant :(
2011. aug. 17. 11:55
 4/5 A kérdező kommentje:
"Olyan lakásba jöttünk albérletbe, .."
2011. aug. 17. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez mindenhol igy van tarsashazban. Nem tudsz mit tenni. Ez nem egyedi dolog.

A funyirorol...en megertem, hogy nem adjak oda. Vegyetek. Ha pici a kert, lehet venni kezit is. Olcso.

Ilyen az egyutteles. Mehettek mashova, de ott is lesznek majd esetek.

2011. aug. 17. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!