Mit tegyünk, hogy békén hagyjanak minket?
(Ha rossz témakörbe írtam, akkor bocs)
Szóval a helyzet az, hogy jártam egy sráccal a sulimból egy rövid ideig. Szakítottam vele, mert nem voltunk egy hullámhosszon. Nehezen viselte és elkezdte azt terjeszteni rólam a suliból, hogy azért szakítottam vele, mert leszbikus vagyok. Mindezt arra alapozva, hogy nem feküdtem le vele és mert mindig a legjobb barátnőmmel vagyok. Úgyhogy a pletykák szerint én és a barátnőm egy pár vagyunk. A barátnőmről régebben már terjesztették, hogy leszbi, mert még sosem volt pasija, de nem leszbi csak egyszerűen a tanulás fontosabb most neki.
Már lassan mindenki úgy néz ránk, mintha tényleg leszbikusok lennénk és nagyon kellemetlen ez nekünk. Még egy gúnyolódó verset is írtak és ilyesmi.
Mit tegyünk? Pasizzunk be mindketten, hogy alább maradjon a feltételezés vagy egy ideig ne mászkáljunk együtt a suliban? Esetleg más ötlet? Azt ne írjátok, hogy ne foglalkozzunk velük, mert napi 6-7 órában nem lehet nem foglalkozni ezzel.
Köszönöm szépen. A barátnőm és 16 évesek vagyunk. A volt barátom 18, de sajnos még egy évet a suliban marad, mert évet kell ismételnie, pedig reméltem, hogy megszabadulok tőle. Elég népszerű, szóval nagy szava van a suliban. Többek közt ezért is kezdtem el járni vele, mert csak azt tudtam, hogy menő és jófej, de arról nem beszélt senki, hogy mekkora egy tapló. És azért csinálja ezt, mert sérti az önérzetét, hogy én hagytam ott őt.
A barátnőmmel tényleg állandóan együtt vagyunk, általános óta ő a legjobb barátnőm és közel is lakik. De nem vagyunk többet együtt, mint más csajok. A menő csajok is folyton együtt lógnak, őket mégsem leszbizik.
Hát remélem nyáron tényleg elfelejtik ezt az egész hülyeséget, mert a barátnőm elég érzékeny lélek (jobban, mint én) és őt nagyon megviseli, hogy állandóan piszkálják (főleg azok a lányok, akik odavannak a volt pasimért-sokan vannak).
Múltkor is beszóltak szegénynek a tesi öltözőben, hogy öltözzön a fiúkkal a másik öltözőben, nehogy valamelyik lányt megkívánja. Ekkora taplók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!