Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem néz a szemedbe beszélgetés...

Nem néz a szemedbe beszélgetés közben. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
A sztori röviden: két évvel ezelőtt volt a bankettünk érettségi után, amikor is a kedvenc tanárom kicsit félreérthető jeleket küldött. Akkor helyben úgy éreztem, hogy szimpatizál velem egy kicsit (több alkalommal felkért táncolni, a többi lányt nem, tánc közben megölelt stb.) Na de a sztori röviden ennyi volt, a viselkedést a kicsit előrehaladottabb alkoholszintnek tudtam be s lezártam az ügyet. Azóta többször találkoztunk, köszönés s annyi. Ma összefutottunk az állomáson s beszédbe elegyedtünk. Minden normális hangnemben ment, csak annyi volt a furcsa,hogy alig nézett rám, miközben velem beszélt. Nem hinném,hogy kényelmetlen lett volna a beszélgetés neki, mert ő kezdeményezte, plusz sietni sem sietett, mert még volt 20 perc a vonat indulásáig. Végül aztán arra hivatkozva, hogy valami dolgom van: elmentem. Most akkor nem tudom mire gondoljak. Aki ért a nonverbális kommunikációhoz: mit jelent ez?
2012. máj. 15. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az van, hogy szégyelli magát. Te mondtad, hogy alkoholt is fogyasztottatok, nyilván erre volt a nagy bátorság. Most pedig ég a pofája, hogy megpróbált az egyik diáklánnyal kikezdeni.
2012. máj. 15. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Félénk vagy hazudik.
2012. máj. 15. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmes vagy? Ha nem, akkor mit foglalkoztat a dolog? Az ő dolga, hogy miért nem nézett a szemedbe.

Lehet, hogy félénk, sunyi, ronda vagy, vagy kötőhártyagyulladása van...

A nők annyira mély értelmet és magyarázatot keresnek mindenben...

2012. máj. 15. 12:29
 4/8 A kérdező kommentje:
:D Nem vagyok szerelmes, akkor szimpatikus volt a tanár, de azóta találtam szimpatikusabb korombélit :) Az zavart egy kicsit, hogy ő állít le beszélgetni, aztán meg úgy tesz, mintha nehezére esne a beszélgetés. Miközben kérdezősködött rólam a cigarettáját nézte stb. Nekemez nem fér össze :) Igazatok lehet abban, hogy zavarban lehetett az akkori viselkedés miatt. Várok még válaszokat!
2012. máj. 15. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Vagy tetszel neki, és zavarban volt.
2012. máj. 15. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Te vagy a legszebb a világon és halálosan szerelmes beléd.
2012. máj. 15. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:

túl nagy jelentőséget tulajdonítsz a dolognak.

Foglalkozz a "korodbélivel".

2012. máj. 15. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Sumákol.
2012. máj. 15. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!