Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogyan tudnánk...

Szerintetek, hogyan tudnánk kitérni a beszélgetés elől? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A mai nap folyamán édesapám megtudott egy elég kínos dolgot amit a párommal igyekeztünk eltitkolni a szülők elől. Azóta édesapám teljesen megváltozott, ami nekem nagyon kellemetlen, mert nem vagyok ahhoz a viselkedési formához hozzászokva tőle, amit most csinál. A páromat is nagyon zavarja ez a változás, viszont még két hétig velük lakunk. Addig is valahogy kerülni kéne édesapám térsaságát, mert kellemetlen számunkra az, hogy folyamatosan jön utánunk és csak beszélni akar róla, de úgy, hogy szinte le sem lehet őt lőni.

Már próbáltam vele megbeszélni, de annyira örül, hogy ezt megtudta, hogy szinte biztos, hogy ebben a két hétben még minden nap a nyakunkra fog járni erről beszélni.

Mit tanácsoltok, mit csináljunk vele?

2012. ápr. 18. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:
mit tudott meg? nem sok mindent tudsz csinalni, ha mar egyszer ott laksz. inkabb azt amit megtudtt probaatk meg megbeszelni
2012. ápr. 18. 22:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Kerüljétek.
2012. ápr. 18. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!