Miért csak 47. 029 Forintot kapunk napi 8 órás munkáért?
Mire elég ez a 47 ezer forint, talán az egyik sárga csekk számla befizetésére, mondjuk a fűtés számlára?
Alig veszek néhány élelmiszert a boltban, és máris ott hagytam 5-10 ezer forintot.
Erre tudsz konkrét példát mondani? Mert szerintem ez csak urban legend. De ha mutatsz, akkor mea culpa, elhiszem neked.
Azt tudom, hogy vannak olyan programok, amik a cigányság felzárkóztatására tesznek kisérletet, de pont az a baj velük, hogy nem tudják célzottan végigvinni ezeket.
"A túlméretezett szociális hálón mit értesz? Cigányok?"
Az eddig létező 13. havi bért meg nyugdíjat, abból talán még 14. havi is volt. A kedvezményes, sőt ingyenes utaztatását a lakosság nagy részének, n+1 féle segély, támogatott nyaralás, a sok évig piaci ár alatt adott gáz, stb.
molyza
Akkor az egy kivételes hely. Ezek a munkaidejük felében a töküket vakarják, másik felében meg esetleg az elmélkedéseiket megszakítják egy kis fölösleges munkával. Igazából semmi hasznot nem termel a munkájuk, rendszerint fölösleges is, csak azért kell, hogy az olyanokat kiszűrjék a szociális hálóból akik nem is oda valók.
Nálunk főként a kisebbség teszi ki a közmunkások javát, más be sem kerül, egyrészt mert sokan vannak, másrészt meg nem tud többet foglalkoztatni a város, mert nincs rá pénz. Mivel munkanélküli vagyok bennem is megfordult a közmunka gondolata, de az itteniek nagyon alpáriak. A férfiak megbámulják, leszólítják a nőket, utánuk fütyülnek, de a női dolgozók se jobbak, méregetnek, ordenáré módon viselkednek. Ilyen emberekkel egyáltalán nem akarok együtt dolgozni, na meg nem azért tanultam egyetemen, hogy levelet gereblyézzek.
Gondolom még sok helyen van ez így, azért ez az általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!