Call centeres napi 8*5 órás munkáért lehet-e kérni netto 95-100ezer forintot úgyhogy van egy diplomám mellette?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 11:34
1/10 anonim válasza:
én az elműnél netto 73-at kaptam, kutyát sem érdekelte a diplomám
2/10 A kérdező kommentje:
basszus...netto 600forintos órabérre azért rálehetne kérdezni nem egy adott helyen? ha angol nyelvet is beszélek akkor se lehetne több?
2010. okt. 26. 11:38
3/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de milyen a napi 8*5 órás munka? Napi 8 óra, heti 5 nap?
4/10 A kérdező kommentje:
igen annyi, napi 8óra és minden hétköznap, tehát 5 alkalommal mennék!
2010. okt. 26. 11:46
5/10 anonim válasza:
Kérni lehet félmilliót is... A kérdés, hogy lesz-e más jelentkező aki megfelel és kevesebbért vállalja.
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Egy próbát megér, mert lehet büszke vagyok, de egy ilyen stresszes munkát csak jobb fiuzért vállalnék :) max álásinterjún meg kell győznöm a főnököket, hogy érdemes engem felvenni akár picit több pénzért is :P
2010. okt. 26. 12:16
7/10 Domovoy válasza:
Önbizalom az van...
Napi 8*5 óra, ezt megmosolyogtam.
A call center stresszes? O-o :)))
8/10 anonim válasza:
Csak azert mert diplomad meg nyelvvizsgad van, meg nem fognak tobbet fizetni ugyanazon munkaert. Plane ha a munka nem igenyli. Te se fizetsz tobbet a piacon a korteert nem? Az egyik arus adja szazert, a masik meg szazhuszert mert neki diplomaja van? Erdekel teged mint vevot? Na latod hogy nem.
9/10 A kérdező kommentje:
felvettek, és megkaptam a netto 130 at :)))) mégsem lehetetlen :D
2010. nov. 1. 14:50
10/10 anonim válasza:
Kérted a 130-at? Én német-angol szakos vagyok, és hollandot is tanultam, szintén call center-es melót vállalnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!