Miért van manapság ennyi elhízott, dagadt nő?
9-nek.
Hasonló, kb. egy hónapja nem cigizek, azóta rám is úgy jönnek a kilók, mintha szándékosan csalogatnám őket. :))
Nézem, számolom a kalóriát, a ch napi bevitelt, napi intenzív séta kb. 3,5 - 4,0 km, amit kb. 25-30 perc alatt megteszek. (már amikor nem esik!).
Fogalmam sincs ez elegendő-e arra, hogy valami lemenjen, igaz, hogy kb. másfél-két hete fogtam hozzá, mert akkor érzékeltem a plusz kilókat.
"az egyéb egészségtelen kajákat...
Persze, mert a zsíroskenyér, a paprikás-krumpli, a parizel és hasonlók sokkal olcsóbbak, mint a csirkemell, a napi zöldség-gyümölcs adaggal, stb. de ha csak erre telik."
Mert a zabpehely, rísz, krumpli, csirkecomb a kurv@ drága dolgok közé tartózik.
azért, mert a csoki jobb, mint a férfiak:
mindig édes, sosem szól be, sosem panaszkodik, jó az íze és az illata is... és még sorolhatnám ;)
ó igen, és sosem mondja, hogy kövérek vagyunk ;)
Mert igénytelenek.Az egészséges kaja sokkal olcsóbb hogy leromboljak egy tévhitet.
A csirkemell 1200-ért veszem és hozzá a rizs párszáz forint egy nap 1500,az egy hónapban 45ezer,jó plusz a fehérjéim meg a vitaminjaim,de valamit valamiért,jó alak nincs ingyen,de megéri,higyjétek el főleg megnő a párválasztási lehetőségetek.
Kedves Kérdező!
Nem csak a nők dagadtak!
Rengeteg sörpocakos, elhízott férfit látok! Sőt! Én inkább férfiakból látok több kövéret, mint nőből. Talán azért, mert a nők hatékonyabbak képesek változtatni az életmódjukon...míg a pasik sokszor még büszkék is a hájukra. Úgy gondolják, hogy jól kinézni elsősorban a csajok dolga.
Amúgy Kérdező, ha egy nő kövér, nem biztos, hogy azért kövér, mert egész nap csipszet meg csokit zabál a tévé előtt. Számos szervi oka lehet: hormonzavar, pajzsmirigybetegség stb. Például a pajzsmirigy alulműködése gyakoribb, mint hinnénk. Aki nem hiszi, nézzen be egy endokrinológiai szakrendelésre...van, aki hónapokkal későbbre kap időpontot. Egy barátnőmnél tavaly derült ki, miután 3 hónap alatt 15 kilót hízott úgy, hogy nem evett többet. Szegény borzalmasan szenved miatta, nemrég kapott rá gyógyszert, ennek köszönhetően fogyott is.
Én is voltam duci kiskamaszként, mégpedig a nőiesedés miatt, már 10 évesen alig kaptam ruhát magamra. Csak a szerencsémnek köszönhetem, hogy 12 éves koromban nőttem egy nyár alatt 10 centit és ezzel lementek a kilók. De sokan nem ilyen mákosok...
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!