Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van manapság ennyi...

Miért van manapság ennyi elhízott, dagadt nő?

Figyelt kérdés
Elég igenytelenek....

2012. máj. 14. 09:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

9-nek.

Hasonló, kb. egy hónapja nem cigizek, azóta rám is úgy jönnek a kilók, mintha szándékosan csalogatnám őket. :))

Nézem, számolom a kalóriát, a ch napi bevitelt, napi intenzív séta kb. 3,5 - 4,0 km, amit kb. 25-30 perc alatt megteszek. (már amikor nem esik!).

Fogalmam sincs ez elegendő-e arra, hogy valami lemenjen, igaz, hogy kb. másfél-két hete fogtam hozzá, mert akkor érzékeltem a plusz kilókat.

2012. máj. 14. 13:38
 12/19 anonim ***** válasza:
22%

"az egyéb egészségtelen kajákat...

Persze, mert a zsíroskenyér, a paprikás-krumpli, a parizel és hasonlók sokkal olcsóbbak, mint a csirkemell, a napi zöldség-gyümölcs adaggal, stb. de ha csak erre telik."

Mert a zabpehely, rísz, krumpli, csirkecomb a kurv@ drága dolgok közé tartózik.

2012. máj. 14. 14:06
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
A párjuknak így is jók,akkor meg minek fogyni.
2012. máj. 14. 15:27
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

azért, mert a csoki jobb, mint a férfiak:

mindig édes, sosem szól be, sosem panaszkodik, jó az íze és az illata is... és még sorolhatnám ;)

ó igen, és sosem mondja, hogy kövérek vagyunk ;)

2012. máj. 17. 18:03
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

Mert igénytelenek.Az egészséges kaja sokkal olcsóbb hogy leromboljak egy tévhitet.

A csirkemell 1200-ért veszem és hozzá a rizs párszáz forint egy nap 1500,az egy hónapban 45ezer,jó plusz a fehérjéim meg a vitaminjaim,de valamit valamiért,jó alak nincs ingyen,de megéri,higyjétek el főleg megnő a párválasztási lehetőségetek.

2012. máj. 23. 11:27
 16/19 anonim válasza:
50%
Azért, mert mikor megházasodnak elhagyják magukat!
2012. jún. 10. 20:56
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
inkabb a csontsovany nokkel van tele a vilag... hol eltek ti
2012. jún. 10. 21:14
 18/19 anonim válasza:
Jah, hát abból is van sok!
2012. jún. 11. 11:48
 19/19 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező!

Nem csak a nők dagadtak!

Rengeteg sörpocakos, elhízott férfit látok! Sőt! Én inkább férfiakból látok több kövéret, mint nőből. Talán azért, mert a nők hatékonyabbak képesek változtatni az életmódjukon...míg a pasik sokszor még büszkék is a hájukra. Úgy gondolják, hogy jól kinézni elsősorban a csajok dolga.

Amúgy Kérdező, ha egy nő kövér, nem biztos, hogy azért kövér, mert egész nap csipszet meg csokit zabál a tévé előtt. Számos szervi oka lehet: hormonzavar, pajzsmirigybetegség stb. Például a pajzsmirigy alulműködése gyakoribb, mint hinnénk. Aki nem hiszi, nézzen be egy endokrinológiai szakrendelésre...van, aki hónapokkal későbbre kap időpontot. Egy barátnőmnél tavaly derült ki, miután 3 hónap alatt 15 kilót hízott úgy, hogy nem evett többet. Szegény borzalmasan szenved miatta, nemrég kapott rá gyógyszert, ennek köszönhetően fogyott is.

Én is voltam duci kiskamaszként, mégpedig a nőiesedés miatt, már 10 évesen alig kaptam ruhát magamra. Csak a szerencsémnek köszönhetem, hogy 12 éves koromban nőttem egy nyár alatt 10 centit és ezzel lementek a kilók. De sokan nem ilyen mákosok...

27/L

2012. júl. 18. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!