Miért van manapság ennyi elhízott, dagadt nő?
Igazad van:
No meg dagadt, sörpocakos hapi!
Micsoda igénytelenség! Rossz rájuk nézni!
En ugy erzem, hogy ez nemtol fuggetlen, hiszen a ffiak sem csinosak!
TEhat megnovekedett a tulsulyos emberek szama, de nem egyforman, a ffiak koreben is ez lathato. Mozgasszegeny eletmod, stressz, ami egyutt jar a jelenlegi eletkorulmenyekkel, ahogyan az emberek megelnek, hiszen tulterheltek, igy a mozgasra, a rendszeres pihenteto mozgasra mar nem marad energiajuk, tehat nem mernem elitelni, hogy onhibajukbol hiztak el pl.
... az egyéb egészségtelen kajákat...
Persze, mert a zsíroskenyér, a paprikás-krumpli, a parizel és hasonlók sokkal olcsóbbak, mint a csirkemell, a napi zöldség-gyümölcs adaggal, stb. de ha csak erre telik.
Az még nem jelenti azt, hogy igénytelenek, hanem azt, hogy erre futja!
6-os:
Ha valaki egészségesen él és táplálkozik, akkor nem kell pl. orvoshoz, kórházba, gyógykezelésekre járni, gyógyszerre és kezelésekre költenie, tehát ha szigorúan csak költség szempontjából nézzük, akkor sem biztos, hogy rosszul jössz ki. És akkor nem beszéltünk a - pénzben nem kifejezhető - szenvedésről, fájdalomról, amit szintén megspórolsz.
Az biztos, hogy nem jövök ki rosszul!
Az a kérdés, hogy egyáltalán meg tudom-e fizetni????
Szerintem is 1-nél a pont.Amúgy nemrég tettem le a cigit és folyamatosan csak hízok.Elég sz@r érzés.Pedig előtte sovány voltam.Nem vékony,hanem SOVÁNY,csontkollekció.
Amúgy meg nem mindenki tehet róla,hogy kövér,vannak pajzsmirigy problémával küszködők is.A családomban elég sok nőnek ez a gondja,remélem,nekem nem lesz.Most próbálok én is sokat mozogni,nem tudom,mennyit ér,mert a sportot viszont rühellem.
Amúgy azt vettem észre,hogy akik rosszabb körülmények között élnek,azok könnyebben elhíznak.Akiknek pedig meg van mindenük és telik személyi edzőre,meg edzésekre,azok jól néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!