Mért dagadt most már minden 2. -ik vagy 3. -ik USA-i?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 17:51
1/9 anonim válasza:
Miért csőlátású és sztereotip nézeteket valló, illetve hamis és légbőlkapott statisztikákra hivatkozóan másokat ócsároló minden 2. vagy 3. magyar??
2/9 anonim válasza:
Mert tele van zsírral a kaja, ami eredeti benne, azt is agyonkezelik mindenféle vegyszerekkel, és hát sokaknak nincs ideje/kedve odafigyelni az érkezésre és sportolni.
3/9 anonim válasza:
A társadalmuk hibája először is mindent meglehet kapni, de ennek a 90% mesterséges összetevőkből áll, és egy felgyorsult világban nincs idejük az embereknek azt a 10%-ot megkeresni ami még egészséges is, plusz náluk lassan a média az Isten amit az mond az szentírás, és csak reklámokat adnak.
4/9 Motoros Medve válasza:
mert lusták, és mert nem ismernek mértékletességet... és mert kapzsiak... És erre épül az élelmiszeripar... Ezt nézd meg, és akkor jobban fogod érteni...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4MSPF..
5/9 anonim válasza:
A kábszereseket üldözik, a falánkokat nem.
:-)
6/9 b_smart válasza:
Szerintem ez simán sztereotípia! 300 millióan vannak. Nyilván rettentő sok a dagi. Meg teli vannak zsozsóval és marha nagy az árubőség. Mindent megveszenek, ami a kezük ügyébe kerül. De biztosan van nagyon sok ember, aki jó karban van.
7/9 anonim válasza:
Amiért minden 2. vagy 3. magyar is dagadt.Mert nem válogatják meg hogy mit egyenek.
8/9 vhedita válasza:
A napokban láttam egy 70-es években készült magyar filmet. Tele volt fiatal srácokkal, és a férjemmel azon csodálkoztunk, hogy milyen sovány rajta minden szereplő. Ergo 40 évvel ezelőtt a magyarok is sokkal soványabbak voltak, mert például nem a tv előtt zabáltak mikor filmet néztek.
9/9 anonim válasza:
Ez nem is igaz! 1,5 hónapja voltam kint New Yorkban és nem mondhatom, hogy sokkal több kövér embert láttam, mint itthon! Persze vannak nagyon kövérek, de vékonyak is...ez csak egy buta előítélet! Ami igaz belőle, hogy sok amerikai étel (pl fánkok és sütik amiket a reggeli kávé mellé vesznek) iszonyú édesek, kb ragadnak a cukortól...attól azért lehet hízni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!