Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Akkor ezektől mért nem dagadt?...

Akkor ezektől mért nem dagadt? (lent a többi)

Figyelt kérdés

Ha egy kutya 3x kap egy nap, reggel és este száraztápot, délbe pedig ilyen nagyobb kajákat pl.: rízs, fehércsont stb...

Mit adjak neki h kövér legyen???

2011. aug. 5. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Kövér legyen? Nem értem. Nagyon sovány? Akkor speciális táplálékot kell ennie, mint pl. Royal Canin-t. De ha nem túl sovány, akkor nem tudom miért akarod hízlalni a kutyát...
2011. aug. 5. 10:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sovány
2011. aug. 5. 10:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Jah, kövér legyen
2011. aug. 5. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
próbáld meg az ásztatós tápot de ne adj neki 3szor napont hanem kevéske reggeli és sok vacsit nem jó neki ha sokszor eszik és rendes ételt adj neki(kutya kaját)
2011. aug. 5. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért kéne, hogy kövér legyen? Le akarod vágni?

Szerintem még sok is az a napi 3x etetés, emberi kaját meg nem szabad adni neki.

2011. aug. 5. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:

szia

A royal canin az tényleg nagyon jó.De én inkább megkérdeznék egy állatorvost,hogyha normál étkeztetés mellett még mindig sovány marad,mert lehet van neki vmi baja.

2011. aug. 5. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!