Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
haragban vagyok egy 12 éves lánnyal. Nagyon régóta készülök rá, hogy négy szem közt beszélek vele, és megkérdezem, mit vétettem én neki. Holnap iskola után utánamegyek, és rákérdezek. Legalábbis ez a terv. Mégis hogyan menjek hozzá oda? milyen módon is mondjam neki a dolgokat? Ki szeretnék vele békülni. Ilyenkor minden mondandó ki szokott esni az ember fejéből.
14/F
2012. máj. 13. 21:02
1/4 anonim válasza:
Ha az a lány haragban van veled, akkor szerelmes beléd. Mindenféleképp kíméletesen beszélj vele, ne támadd és mond, hogy békülni akarsz.
2/4 anonim válasza:
Nem biztos hogy egyből a beszéddel kell kezdeni...próbálj meg kedves gesztusokat tenni felé ,rámosolyogni stb
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom magam sem, mert olyan nagyon rosszat nem csináltam. Egyszerűen keresztülnéz rajtam, hiába próbálnék vele beszélni. Voltam már mosolygós, voltam nem mosolygós, minden voltam már, de semmi nem használ. Mostmár megelégeltem, mert nem hagyom a becsületemet elsöpörni.
2012. máj. 14. 07:14
4/4 anonim válasza:
12 éves, gyerek még és nehezen birkózik meg az érzelmeivel. Ha más nem, akkor levelet is írhatsz neki. Lehet, hogy ha odaállsz elé, akkor megijed és csak elkezd fújni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!