Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz felfogni,...

Miért olyan nehéz felfogni, hogy nekem jó így az életem?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs barátom, de ez csak átmeneti állapot. Nem szoktam panaszkodni, hogy nincs, de ha valaki rákérdez, bevallom a hiányát. Nem járok minden hétvégén discoba, egyrészt azért, mert nincs rá pénzem, más részt azért, mert ott csak a helyi tizennégy évesek lötyögnek, harmadrészt, annyira nem vonz. Ezért már nyomban furcsa vagyok. Nincs tökéletes alakom, de meg van a saját öltözködési stílusom, de mindenáron azt akarják belém sulykolni, hogy azzal nem lehet pasit fogni. És nem értik meg, hogy napi negyven kilométert huszonhét fokban nem lehet csini ruciban letekerni. Meg különben is, engem nem érdekelnek azok a férfiak, akik csak a külsőségeket nézik. Aztán ott van az a dolog, hogy szeretek olvasni. Regényt, verset, szakirodalmat is. Valamelyik nap megkaptam, hogy olvasás helyett inkább ismerkedjek online társkereső oldalon. Én igazán próbálom a barátaimmá fogadni a csoporttársaimat, de ezek a dolgok borzasztóan irritálnak. Van életem, van hobbim, nem vagyok otthonülő kocka, aki lenőtt hajjal, kinyúlt pólóban döglődik igénytelenül. Mégis valahogy az az érzésem, mintha így tekintenének rám.

21/l

2012. máj. 12. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
<3
2012. máj. 12. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
<3
2012. máj. 12. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért nehéz mert a legtöbb ember 10 körömmel kapaszkodik abba aki a legkisebb érdeklődést is mutatja iránta, mert félnek az egyedülléttől.

A magány a legnagyobb ellenség. A legtöbb ember aki egyedül lakik ha hazamegy felkapcsolja az összes villanyt, tv, szgép be, föl a facebookra, mert ettől úgy érzik hogy jobb.

Tavaly csináltak egy facebookkal kapcsolatos felmérést és a megkérdezettek 30%-a azt nyilatkozta hogy "elhagyatottnak" érzi magát ha nincs fent senki akivel chatelhet.

2012. máj. 12. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, az ilyen emberek nem tudják elképzelni az életüket egyedül, egyszerűen túl buták hogy elfoglalják magukat ha nincs ott valaki más... Minap olvastam itt egy kérdést, hogy valaki kapott 5 nap szabadságot, de az egész család, barátok dolgoztak, nem értek rá, és mihez kezdjen így azalatt az 5 nap alatt. Hihetetlen.
2012. máj. 12. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
A butát pedig úgy értem, hogy pl. buta mint egy tengerimalac. Azok is csak párban képesek meglenni...
2012. máj. 12. 18:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy megvagyok magam, húdejó, de nem az van, hogy minden erőmmel márpediglen én pasizni akarnék. Ezt próbáltam mondani is, de a fal hamarabb megértett. Úgyis ha eljön az ideje, akkor lesz valakim, talán nem is egy üresfejű kangörcsös valaki, hanem normális ember.
2012. máj. 12. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez hihetetlen, én ugyanígy vagyok ezekkel a dolgokkal, még a hobbijaink is egyeznek! Nekem is nehéz, de én már tényleg csak olyan emberekkel barátkozom, akik elfogadják, vagy ugyanígy gondolkodnak, mint mi. Mondjuk én mérnöknek tanulok, szóval a kocka ( nem szeretem ezt a szót) kicsit talán rám is illik, de nem vagyok egy facebook bu.i, sőt. Ezzel a társfüggőséggel egyetértek, mivel tényleg nagyon sok ember az. Ne is figyelj oda rájuk, ha te így vagy boldog, senkinek sincs joga beleszólni az életviteledbe. 22/F
2012. máj. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!