Mit tegyek? Nem tudom felfogni, miért tette.
Figyelt kérdés
Egy barátom vonat elé ugrott,nem ismertem régóta,de nagyon jófej volt,nem látszott rajta,hogy problémája volt.2012. máj. 2. 16:48
1/5 A kérdező kommentje:
senki se vette észre 3 hónapja ismertem
2012. máj. 2. 16:59
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg olyan problémája volt, amit senkivel sem akart megosztani, vagy nem tudott megosztani. Lehet, hogy ez emésztette belülről, és nem talált más kiutat. Valószínűleg nem akarta, hogy mások is ezt az oldalát lássák, próbált egyedül kilábalni belőle, de aztán mégsem sikerült. Ne emészd magad miatta, az ő döntése volt, tudom, ez kegyetlenül hangzik, de már nincs mit tenni, olyan régóta pedig nem ismerted, hogy tudhasd, milyen oka volt arra, hogy ezt tegye
3/5 anonim válasza:
Az öngyilkosság nem egy olyan egyszerű probléma, amit valaki megold neked ezen az oldalon.
Pszichológiai háttér, egyéni beállítottság, befolyásoló tényezők, stb. - ezek azok amiket elemezni kell öngyilkosság esetén. A kérdésed nagyon hiányos, ezért megfelelő választ nem lehet adni rá.
4/5 anonim válasza:
Ilyen rövid ismeretség után kevesen tárulkoznak ki egy új kapcsolatban. Nagyon lesújtó, hogy magára maradt a vívódásaival. Te a barátnője voltál, még nem adott neked alkalmat arra, hogy segíts. De hol van ilyenkor a család? A szülők, testvérek, más rokonok sem vették észre, hogy baj van? Őszintén sajnállak, de próbálj meg beletörődni. Neked élned kell a saját életedet. (Az utóbbi mondat nem saját ötlet, orvosi tanács volt és sajnos nekem szólt.)
5/5 anonim válasza:
Beszélgess családtagokkal, közeli barátokkal vagy pszichológussal, esetleg olvasd az Újszövetséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!