Mit tehetnék ellene? Zaklat.
Sziasztok!
Az a problémám hogy kb 1,5 hónapja jelentkeztem egy álláshirdetésre, majd találkoztam is a pasassal aki irodai munkát ígért. persze ebből semmi nem lett, mert elkísért az egyik (fiú) barátom szerencsére... a csávó össze vissza beszélt, hogy neki most dolga van stb, máskor találkozzunk. De nekem már nem volt kedvem így az egészhez.. és ezután kezdett el zaklatni. sms-ek, email-ek... először válaszoltam és udvariasan megmondtam hogy nem érdekel már a munka.
aztán jöttek az olyan levelek hogy találkozhatnánk AMÚGY is és hogy ő mást is tervez velem.. gondoltam ha nem válaszolok békén hagy. de azóta folyamatosan küldözgeti a baromságait.
nem tudom mit tehetnék.. nem is merem elküldeni melegebb éghajlatra, mert meg van neki az önéletrajzom, mindent tud rólam ( címem is ! ) és őszintén szólva félek tőle :\
Akkor is jelentsd fel.
És különben is a telefonszám alapján a rendőrség már le tudja kérni az adatokat a szolgáltatótól, így már nem lesz ismeretlen a férfi.
Rendben, köszönöm. írtam neki egy levelet, hogy ha nem hagy békén feljelentem. remélem ez hatásos. ha mégsem akkor tényleg megteszem.
ment a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!