Mit tehetnek ilyen helyzetben? Rosszul erzem magam picit. Tobb lent -->
Figyelt kérdés
Sziasztok!13 eves lany vagyok...7.osztalyba jarok es a 8. osztalyba van egy pat fiu akikkel jol erzem magam, persze csak ugy szuneteken hulyulunk meg minden.De egy lany (az osztalytarsuk ha ott van koztunk nem erzem jol magam es nem megyek oda hozzajuk.Van amikor odajonnek azok a fiuk hozzam s a baratnoimhez.Szerintetek, enis nygodtan odamehetnek, amikor ott van az a lany is, vagy inkabb ne?Az a lany nagyon utal engem folyton haragba vagyunk..:-j es ezert nem nagyon megyek oda.Folyton azt hireszteli rolam, es hogy nyomulok a fiukhoz, es olyan hulyeseget talal ki amik meg sem kozelitik a valosagot.Mi lenne a helyes?Varjam, hogy odajojjenek hozzam , vagy nyugodtan oda mehetnek enis, es tegyek ugy mintha ott se lenne az a lany?S mutassam meg neki, hogy nem erdekel, hogy ott van?2012. máj. 6. 19:37
1/3 anonim válasza:
Igen. Menj oda, ne foglalkozz vele.
2/3 A kérdező kommentje:
De en mar annyiszor elmondtam magamnak, de amikor ott vagyok, hogy odamennek, inkabb azt mondom "NEM"
2012. máj. 6. 19:48
3/3 anonim válasza:
Odamész és nyomsz pár tréfát, akár esetleg gúnyold ki a másik lányt, vagy vágd arcon ha beszól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!