Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt párom folyamatosan "zaklat" sms-ekkel. Mit tehetnék, hogy ne kavarjon bele az új kapcsolatomba?
Az exemmel 2 hónapja szakítottunk, és 1 hete van új kapcsolatom. A páromat elmondása szerint nem érdekli, miket ír az ex, de látom, hogy zavarja. Exemmel 1 hete nem beszélünk, azt mondta, ha megtudja ki az új párom, megveri. Ezt szeretném elkerülni.
A telefonszámcsere csak 3 hét múlva lehetséges (anyagi okok miatt), de a címemet akkor is tudja (elköltözni nem tudok), tudja, hova járok suliba, tudja, hogy mikor végzek, és félek, hogy engem is, és a páromat is felkeresi. Napi 1-2 sms miatt fel lehet valakit jelenteni? Egyáltalán érdemes?
Én 18, párom 17 és exem 24.
2 sms-ben írta (angol weboldalról, tehát nem konkrétan kivehető, hogy meg akarja verni, de szóban elmondta többször is!)
1 hete nem beszélünk, se msn-en, iwiwről is letöröltem, az utcán is kerül, ha lehet.
Én szakítottam vele, egy ideig haverok voltunk (kb 1 hónapig), akkor megígérte, hogyha lesz új kapcsolatom, nem fog beleszólni, fontos neki, hogy boldog legyek.
Amikor megtudta, hogy van párom, feljött hozzám, hogy mekkora r*banc vagyok, mert megcsaltam őt (emiatt nem beszélek vele), aztán elkezdte írni az sms-eket. Nem válaszoltam neki, a páromról csak annyit tud, hogy fiatalabb nálam.
Tudom nem gyerekek vagyunk, de azt nem lehet, hogy apud megvárja/felkeresi/találkozik a volt fasziddal és elbeszélget vele, hogy le lehet állni? Szerintem lenne hatása a dolognak.
Az hogy te beszélj vele úgy tűnik megbukott a srác baromsága miatt.
Azért nem hiszem, hogy egy 17 éves visszaállna egy 24 évesnek... bár ki tudja. Lehet, hogy rommá verné. Nem ismerem őket, ezért találgatok.
25/f
Köszönöm mindkettőtöknek!
Így van, mivel egy 17 évest és egy 24 évest nem lehet egymással szembe állítani, ezért is félek, az ő találkozásuktól.
Apukám nem akar belefolyni a dolgokba, és a volt párom úgyis tagadna mindent. Meg aztán azzal se mennénk semmire.
Egyelőre ennyit tudok tenni, hogy levegőnek nézem.
És ha szeret, engedjen el! Nem így lenne logikus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!