Te hogyan alakítanád a ha romának születtél volna? 21/L
Én éreztem hasonlóan.Svájcban születtem és ott is jártam iskolába.Én ugyan szláv és sváb származású vagyok de akkor is éreztették velem sokszor hogy idegen vagyok és egy megtűrt személy.Nyugat-Európa nem volt mindig befogadó a bevándorlókkal és ezt tapasztaltam is.Persze amikor kezdtem ott a középiskolát akkor már nem voltak gondok , tudtam bizonyítani és beilleszkedni.
Neked is bizonyítanod kell.Tudom milyen nehéz de sikerülni fog.
ez attól függ hogy nézel ki. ha olyan tipikus bejás fejed van, akkor alap hogy kitaszítottak, mert az olyanokban valami fekete szutyok folyik vér helyett. ha viszont egy szép ,aranyos roma lány vagy, akkor semmi bajod nem lenne.
17/f
fogalmam sincs hogyan alakítanám! még is mit akarsz hallani?
amúgy bocsáss meg, ez nem azért szólt, mert cigány vagy, hanem a kérdésnek. légy erős, nem csak neked nehéz az élet...
Szerintem az emberek azért annyira előítéletesek, mert alig van a cigányok közt olyan mint Te.
Nekem mindegy, hogy valaki cigány-kínai-néger vagy ufó. Ha tud normálisan "viselkedni" és betartja az úgymond íratlan szabályokat akkor oké. Ellenkező esetben a magyart is megvetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!