Mit gondolsz arról, hogy a férjekkel meg lehetne nézetni a Néma sikolyt?
Több férfivel is beszélgettem, hogy nem szeretnek védekezni, és ha a nő teherbe esik, az csak az ő hibája, mert nem szedte rendszeresen a gyógyszert. Az ilyen férfiak abortuszra küldik a nőt, mert azt neki csak ki kell fizetnie, és nem kell vele foglalkozni, mint egy gyerekkel.
Talán a tizenévesekkel is meg kéne nézetni, hátha okosabban szexelnének.
Ha a nő azért esik teherbe, mert nem szedte rendszeresen a gyógyszert, akkor az igenis az ő hibája, ha már emellett a módszer mellett döntöttek, akkor az ő felelőssége a dolog. Az persze már más, ha a nő nem szed gyógyszert, a férfi pedig így sem hajlandó gumit húzni, mondván, hogy "majd vigyáz"...
Amúgy velünk gimiben megnézették, nekem erről csak az a véleményem, hogy nem ettől fog valaki rendesen védekezni. Akiket megérintett a videó, azok egyébként is felelősségteljes lányok voltak, felelőtlenségből nem kerülnének ilyen helyzetbe. Míg ott volt a másik véglet: akik nem tartva a következményektől kufircoltak össze-vissza, azok érdektelenül nézték végig, nem hatotta meg őket.
Köszönöm a válaszokat!
A gyógyszer mellett is kell eleinte kiegészítő védekezés.
12:09
miért nem?
Én is azt mondom, hogy az emberek nem változnak meg egy film hatására.
Van két olyan nőismerősöm, akiknek miután már volt egy abortusza a felelőtlenségük következményeképpen, utána évekkel később ismét lett. Aki felelőtlen, az is marad.
Sokan fogtok velem vitatkozni, de én ezt terrornak nevezném.
Olyan, pasival nem érdemes kezdeni, akit szép szóval, észérvekkel nem lehet meggyőzni a védekezés fontosságáról. És olyannal sem, aki egy becsúszott terhességet pusztán pénzügyi oldalról néz. Mert velük az élet más területein is gondok lesznek.
Én nagyon nem helyeslem a Néma sikoly nézegetését. Ha egy nő eljut odáig, hogy abortuszt választja, valószínűleg nemigen van más választása. Ez a film két dolgot indíthat el benne:
- Mindenáron megtartja a babát, és megszüli apa nélkül/nyomorra/otthontalanul.
- Végigviszi az elhatározását, mert muszáj, de ezzel plusz lelki terhet rak magára.
Az meg, hogy kamaszokkal megnézetni, végképp nonszensz. Előttem legalábbis nem állna meg a lábán, aki a gyerekeimnek ilyet mutat.
felelősségteljes nő nem fekszik le védekezés nélkül
ha a pasinak nem tetszik a gumi akkor nem kell vele ágybabujni és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!