Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról ha egy...

Mit gondolsz arról ha egy családanya tetováltat magára?

Figyelt kérdés

Fiatal anyuka, 1 éves kisfiú.

A tetoválással abszolút azonosul, hátára csináltatja, nem látja senki csak max a strandon, bár oda se nagyin jár.

Abszolút magának készül.

Nagyon gáz ha egy anyuka tetováltat?

A vélemények nem befolyásolják döntését csupán kíváncsi mennyire "elfogadott" ez manapság.

2012. febr. 9. 20:13
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
*nagyon...
2012. febr. 9. 20:16
 2/36 anonim ***** válasza:
95%
Nem az én testem, nem az én életem. Ez a véleményem. Soha senkit nem ítéltem el azért, mert testékszere vagy tetoválása van. Az sem nagyon változtat a dolgon, hogy fiatal anyuka. Egyszer élünk, és ha tényleg akarja, akkor csináltassa meg. Nem hinném, hogy ettől ő most kevesebbet fog érni.
2012. febr. 9. 20:16
 3/36 anonim ***** válasza:
95%
Miért lenne baj? ilyen van még ma hogy ez elítélendő? Szerintem ezzel semmi gond nincs, főleg hogy soha nem látná senki és nem mutogatná, amúgy meg senkinek semmi köze hozzá. Attól hogy valaki anyuka attól ugyanolyan ember.
2012. febr. 9. 20:17
 4/36 anonim ***** válasza:
95%

Semmi baj vele. Senki nem lesz rosszabb ember egy tetkótól.

Inkább pozitívan ítélem meg.

2012. febr. 9. 20:17
 5/36 anonim ***** válasza:
95%

Valaki már tetoválással lesz anyuka. Sok anyuka, apuka van aki a kisbabájának az arcát tetováltatja magára. Szerintem ez szép dolog.

Én nem tetováltatnék magamra, mert nem bírom nagyon a fájdalmat :) De másokat nem ítélek el ezért, vannak egész jó tetoválások :)

2012. febr. 9. 20:18
 6/36 anonim ***** válasza:
95%

nem mindegy hogy gyerek elött csinálja vagy utána?

a tetoválás nem gyerekfüggö ,hanem saját magad döntése.

csak a mai világ oylan elitélö hogy egy anyuka üljön a seggén,ne járjon bulizni mert hogy néz már az ki stb stb...

én is simán tetováltatnék.

2012. febr. 9. 20:19
 7/36 anonim ***** válasza:
94%

Semmit nem gondolok róla. Mindenkinek a magánügye, hogy mit csinál a testével.

Esetleg ha látom, és nagyon ronda vagy nagyon szép a tetkó, azt megjegyzem, sőt ha tényleg nagyon tetszik, akkor előfordul, hogy az illetőnek meg is mondom, még ha nem is ismerem :)

2012. febr. 9. 20:21
 8/36 anonim ***** válasza:
32%

Egyszer kiröhögtünk egy anyukát, aki tetováltatott, de őt sem a tetoválása miatt, hanem ahová csináltatta és hogy már akkor lógott a bőre, utána ezeket a tetoválásokat lefényképezte és mindenkinek mutogatta.

Szóval csak az ilyenekkel foglalkoznak, mással nem igazán.

2012. febr. 9. 20:35
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
semmit nem gondolok.mindenkinek a magán ügye.ha neki tetszik akkor csinálja.szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá.
2012. febr. 9. 20:38
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
hát hajrá!
2012. febr. 9. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!