Mit gondolsz arról ha egy családanya tetováltat magára?
Fiatal anyuka, 1 éves kisfiú.
A tetoválással abszolút azonosul, hátára csináltatja, nem látja senki csak max a strandon, bár oda se nagyin jár.
Abszolút magának készül.
Nagyon gáz ha egy anyuka tetováltat?
A vélemények nem befolyásolják döntését csupán kíváncsi mennyire "elfogadott" ez manapság.
nem az nem normális, akinek van tetkója, hanem a tetkó nem normális, nem tudom ezt megfogalmazni normálisan. én nem akartalak téged sértegetni (ellentétben veled)
nem nézek le senkit emiatt, vannak tetkós barátaim, nem tartom őket retardáltnak. egyszerűen csak csúnyának tartom a tetkókat. ennyi. nem kell ebbe belemagyarázni semmit.
Szerintem attól, mert tetoválásod van, nem leszel se több, se kevesebb!
Nekem is van, bőven (két felkar totál, lapocka, mellkas) és még sokkal többet szeretnék.
Nem elfogadott manapság se nagyon, bár kicsit jobban van kezelve a téma, de ha szeretnéd ne törődj másokkal!
Mondjuk én soha nem fogom megérteni, mit lehet egy tetoválásban csúnyának tartani. (max., ha nagyon gáz, de ez is a számtalan sok közül gyönyörű)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Értem azt is Manócska, hogy mire gondolsz, neked is köszönöm!
Manócska... nem tudom miért ezt írtam :D
Ne haragudj, Miamanó-nak címeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!