Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról ha egy...

Mit gondolsz arról ha egy családanya tetováltat magára?

Figyelt kérdés

Fiatal anyuka, 1 éves kisfiú.

A tetoválással abszolút azonosul, hátára csináltatja, nem látja senki csak max a strandon, bár oda se nagyin jár.

Abszolút magának készül.

Nagyon gáz ha egy anyuka tetováltat?

A vélemények nem befolyásolják döntését csupán kíváncsi mennyire "elfogadott" ez manapság.

2012. febr. 9. 20:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Ha úgy gondolja, csinálja (vagy csináld)!
2012. febr. 9. 21:01
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Attól még hogy valaki anyává válik, nem lesz se bölcs, se szent, bár az emberek szeretik néha ezt gondolni.

Nekem van két piercingem, kamasz korom óta: szemöldök, nyelv. A nyelvpiercinget senki sem látja, ha nem mutatom, a szemöldökemben pedig pici golyócska van.

De nem egy okos rokontól megkaptam már, hogy "már anya vagy, vedd ki".

De miért? Ugyanaz az ember vagyok, mint mikor berakattam őket.

Ha tetováltatsz, ha nem, a te dolgod. Nem befolyásolja milyen ember, anya vagy!

2012. febr. 9. 21:22
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak is van egy diszkrét kis delfin a lapockáján. Szerintem szép.
2012. febr. 9. 21:30
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz,dehogy!

Izléses és neked ,neki tetszik miért ne!

Nekem is van kettő!

2012. febr. 9. 22:05
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
De mit mutat a diszkrét delfin? Hogy fürge vagyok és játékos? Talán felhívás táncra?
2012. febr. 9. 23:04
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szimplán kiskora óta a kedvenc állata a delfin, és egy sima, egyszerű, ugró delfin van a lapockáján, kb 10 centis a tetoválás. Egyébként anyukám 45 éves, 8 éve csináltatta. Neked meg piszkos a fantáziád.
2012. febr. 9. 23:12
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Nekem is van.2 éve csináltattam pont, akkor voltam 33 éves. Én szerettem volna, a gyerekeimnek is tetszik, meg aki látta mindenki azt mondja, hogy milyen jó, s milyen jól áll. Mondjuk nekem a mellem felett van, igy nyáron látható, a párom már igy ismert meg.
2012. febr. 9. 23:25
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Vállald, én Anyukámmal akartam közös tetkót, de nem vállalja be, sajnos..:( Sok sikert!:D
2012. febr. 9. 23:54
 19/36 anonim ***** válasza:

Én tele vagyok varrva, és 3 db piercingem van. Egy kislányom van. Még soha senki nem szólt érte semmit, pedig én már jócskán extrém kategória vagyok.

Nekem tetszik a dolog, én csak támogatom!!! :))

24/N

2012. febr. 10. 05:40
 20/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! (:
2012. febr. 10. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!