Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról ha egy...

Mit gondolsz arról ha egy családanya tetováltat magára?

Figyelt kérdés

Fiatal anyuka, 1 éves kisfiú.

A tetoválással abszolút azonosul, hátára csináltatja, nem látja senki csak max a strandon, bár oda se nagyin jár.

Abszolút magának készül.

Nagyon gáz ha egy anyuka tetováltat?

A vélemények nem befolyásolják döntését csupán kíváncsi mennyire "elfogadott" ez manapság.

2012. febr. 9. 20:13
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
82%

Páromnak van tetoválása mindkét alkarján. Még nem apuka, de nagy valószínűséggel majd az lesz. :) Akkor le kéne szedetnie? Ugyan az az ember marad attól, hogy gyereke lesz.

Nekem még nincs tetoválásom, de szeretnék. Több éve megterveztem, hogy mit és hova szeretnék. Mivel én félek attól (bár mások szerint fölösleges, de mégis csak rajtam lesz életem végéig), hogy ha a terhesség miatt kinyúlik a bőröm utána esetleg ronda lesz, van olyan része amit majd csak a gyerek után fejeztetnék be. Ez gáz lesz? Nem tudom, nem is érdekel. Attól még lehetek jó anya. :)

Szóval ha szeretnéd miért ne? Ha nem az arcodra akarod tetováltatni, hogy "gyerek evő" miért lenne gáz? :)

2012. febr. 10. 08:49
 22/36 anonim ***** válasza:
attól még lehet jó anya.
2012. febr. 10. 11:16
 23/36 anonim ***** válasza:
85%

Én nem látok összefüggést a tetoválás és az anyaság között.

Kéne?

Szóval nem gondolok semmit, ha tetováltatni akar, akkor tetováltasson.

Szép és ízléses tetoválásokat lehet manapság készíttetni, jól tudnak mutatni, de azt akinek az van az alkarjára tetoválva kék betűkkel hogy "Manci" arra valamiért mindig furán nézek. Gyerektől függetlenül. Mert ez elég ronda. Szerintem.

:-)

2012. febr. 10. 11:43
 24/36 anonim ***** válasza:
ez jó volt a Mancis válasz :DDD
2012. febr. 10. 11:55
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, hogy anyuka tetoválta-e, vagy egy egyedülálló nő.

Az ő dolga, ha neki teszik, akkor kit érdekel?

2012. febr. 10. 12:28
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
egy tetkó minden esetben gáz, ha fiatal-ha öreg, ha férfi-ha nő, ha gyerekes- ha gyermektelen, tökmindegy. mindenki azt csinál a saját testével amit akar. de azért a normális döntés mégis csak az, ha megőrizzük épnek, szépnek. sorry
2012. febr. 10. 17:42
 27/36 anonim ***** válasza:

26!

Akkor gáz vagyok, de az anyám is gáz, az apám is, és a tesóm is, ez van :)

Egy 3 hós kislány anyukája

2012. febr. 10. 20:06
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

ez van, én is ezt mondom :)

engem nem érdekel, meg nem is bántani akartalak, csak egyszerűen nem értem, hogy miért akarja bárki elcsúfítani a bőrét kortól, nemtől, családi állapottól függetlenül. de attól, hogy én nem csinálom, még más csinálhatja, mégegyszer mondom, nem érdekel, és sose szóltam be emiatt senkinek, de véleményem azért csak lehet, nem?

2012. febr. 10. 20:44
 29/36 anonim ***** válasza:
én nem akartam személyeskedni, vannak nekem is tetovált ismerőseim, barátaim, nyilván nem viszonyulok hozzájuk másképp. egyszerűen csak csúfnak tartok minden tetoválást, legyen az bármi, bárkin. az meg már tán csak nem baj, ha nem egyezik mindenkivel a szépérzékünk...
2012. febr. 10. 20:47
 30/36 anonim ***** válasza:
75%

Manócska, azt írtad, minden esetben gáz és a normális, ha nincs.

Tehát nem a véleményedet mondtad el, hanem hogy akinek van tetkója, az nem normális.

2012. febr. 10. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!