Régen miért könyvelték el a nőket alsórendűnek?
Ugyanolyan emberek,mint a férfiak sőt ők még életet is adnak.
Vannak okos nők és okos férfiak is, csak elnyomták régen a nőket, pedig rengeteg Nobel-díjas nő lehetne, ha nem több,mint férfi.
Csak azért voltak lealacsonyítva,mert a férfiak erősebbek? ÉS bármit megtehettek erővel?
Mégis a nők szülnek és nem a férfiak, mert bizonyított tény,hogy a férfiak nem bírnák ki a szülést.
Akkor mire volt jó ez az egész? A nők állatok és csak szülni jók? Érdekes,hogy a férfiak feladata volt végig dugna a várost, tehát ő minősülne nagyobb állatnak nem egy nő aki felneveli a gyerekeit.
"ne hasonlítsd össze a cigaretta elnyomást és a szülést. a cigis dolgot még én is elbírom és amúgy is.. miért engedted,hogy megtegyék? senki nem kötelezett rá,de a szülést elvárják, mert jaaaj ígyis kevesen vannak a magyarok.
ami a tetkót illeti..annak sincs értelme, csak magadnak köszönheted. és az sem olyan fájdalmas,mint a szülés."
Most akkor mi ez a f.szméregetés?
Bocs, hogy nem tudok szülni.
Születtél volna férfinak, aztán élvezhetnéd a nagy "előnyöket". Sajnállak, hogy ilyen gyűlölet van benned.
Többet nem írok, mert el kell mennem hányni.
nincs férjem hála az égnek. és soha nem is kell :D
nem akarok én pereskedni miután megcsal és elhagy. átéltem már ezt, igaz nem én voltam egyik fél sem
amúgy pedig én elvárom,hogy kötődjön a gyerekhez hiszen ő az apja. lehet,hogy csak elélvezett és kész, de akkor is.
ezért nem foglalkoznak a kisbabával és az anyja dolgozza magát halálra, mert az apja undorodik a pelenkacserétől is.
"87%
egyetértek.
szerintem ez nem is nagyon fog megváltozni sajnos.
ezért sem akarok gyereket és inkább a karrieremre megyek. "
Helló! Itt 87%. :-)
Kedves Kérdező! Azért kicsit szélsőségesen gondolkodsz szerintem!
Csak a karrierre mész? Semmi család és közös élmények, csak a karrier? Bizonyos szintig kell is menni a karrierre, hogy az egyén (jelen esetben nő) megtudjon állni saját lábán, és ne függjön senkitől, ne éhbérből napról-napra éljen. De ha már ez megvan, és van annyi tartalék, hogy gyereket is tudna vállalni, akkor se kellene neked? Én pl úgy vagyok, hogy de igen, akkor jó lenne egy rendes férfit találni és gyereket is vállalni vele. (Persze mindezt párhuzamosan volna jó tenni, úgy értem nem csak azután megtalálni a férfit, miután már minden megvan. Hanem együtt dolgozni a közös célért és közben sok közös élméynt szerezni. De én pl nem találtam még ilyen együttműködő hímpéldányt. És most nem is keresek, mert az eddigi tapasztalataim alapján, csak időpocsékolás volt. Azért persze hiszem, hogy még valahol vannak normális manusok, úgyhogy nem vagyok annyira kiábrándult, mint te.)
Vagy hogy érted a karriert?
Van olyan terület, amit annyira szeretsz és olyan tehetséged van hozzá, hogy valami az egész társadalom számára értékes és előbbre vivőt tudnál alkotni? Ami olyan sok munkát igényelne tőled, hogy nem tudnál emellett gyereket vállalni és nem is akarsz inkább?
Mert ez esetben érdemes a karrierre koncentrálnod, nem hiszem, hogy sokkal nehezebb lenne nőként nobel-díjasnak lenni, mint férfiként. Egyszerűen csak azért van ott kevesebb nő, mert kevesebb nő mondja azt, hogy csak a karrier és semmi más...
De ha azt érted karrier alatt, hogy megszerzel valami zsíros állást, és és bizonyos területen azért tanulsz/dolgozol, hogy minél több pénzed legyen, és inkább nem foglalkozol a magánélettel, nem akarsz gyereket se, csak sok-sok pénzt, hogy megmutasd, nőként is el lehet érni... Akkor boldog leszel?
na mert én nem lennék. Baromi nehéz nőként bent maradni folyamatosan a munka világában, és nem is értékelik fizetésben úgy a női munkát, egyértelmű, hogy sokkal többet kell dolgoznunk. De azért erre válaszul megtagadni a családot és csak keményen egyedül létezni örökké... azt nem szeretném.
Még egyedül kínlódom, de bízom abban, hogy majd megtalálom a párom (aki nem egy ilyen felsőbbrendűsködő...) és letojva a társadalmi megrögződéseket, együtt egyenrangúan, egymást segítve eléldegélünk. És gyereket is szeretnék. Mert ha nem szeretnék, akkor nem is lenne értelme előrelátóan élni. (Aki karrierista és pénzhajhászós, annak meg főleg nem értem miért jó úgy élni. Aztán meghal egyedül, magányosan, és ki tudja mi lesz a nagy karrierrel összehozott vagyonával?)
Az arab országokban a nők meg csak akkor mehetnek ki az utcára ha betekerik magukat abba a lepedőbe.
Japánban még külön írás rendszert is kialakítottak a nőknek...hiraganákal kellett írniuk mert azt hitték, hogy a nők nem képesek elsajátitani a nehezebb kanjit....a férfiak meg küszködtek a kanjikkal ami olyan nehéznek bizonyult, hogy átvették a férfiak is a hiraganát.
Kínában meg el kötötték a nőknek a lábát, mert a kínai férfiaknak a deformált láb volt a "szexi".
és még sorolhatnám, sorolhatnám......
kérdem...normálisak vagyunk mi (nem mi, férfiak) hanem mi az egész emberiség.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mert az emberi hülyeség határtalan; ezt a mai napig bárhol felfedezheted.
Ezen a weboldalon is.
Hülyékre ne vesztegesd az idődet, nem érdemelnek egy percet sem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!