Régen miért könyvelték el a nőket alsórendűnek?
Ugyanolyan emberek,mint a férfiak sőt ők még életet is adnak.
Vannak okos nők és okos férfiak is, csak elnyomták régen a nőket, pedig rengeteg Nobel-díjas nő lehetne, ha nem több,mint férfi.
Csak azért voltak lealacsonyítva,mert a férfiak erősebbek? ÉS bármit megtehettek erővel?
Mégis a nők szülnek és nem a férfiak, mert bizonyított tény,hogy a férfiak nem bírnák ki a szülést.
Akkor mire volt jó ez az egész? A nők állatok és csak szülni jók? Érdekes,hogy a férfiak feladata volt végig dugna a várost, tehát ő minősülne nagyobb állatnak nem egy nő aki felneveli a gyerekeit.
nem arról beszélek. ne legyetek már ennyire értetlenek.
ha méhük lenne akkor sem bírnák ki.
világos már? vagy írjam le más szavakkal?
a testetek nem bírná ki. Érthető?!
Hogy miért volt így régen nem tudom, de még ma is van ahol hátrányban vagyunk velük szemben.
Az biztos, hogy szülni nem bírnának, mert még egy pattanás kinyomásától is jajgatnak.
csak a tökönrúgás nem olyan megszokott és elvárt dolog mint a szülés. tippeljünk melyik történik meg gyakrabban? -.-'
szóval megfogalmazom. a testük a férfiaknak nem bírná ki a fájdalmat. itt most a méhet felejtsétek el.
dr andrew rochford volt aki kísérletet végzett.
79%
az biztos :D ismerek egy pasast, sírva rohant el, mikor kinyomták a pattanását. amúgy pedig egy edzett úszó ember :)
Nem kell nagyon kísérletezni.
Ha a férjem pattanását kinyomom felkiált, én a szülésnél egy hangot nem adtam ki, pedig szétrepedtem, utána 3/4 órát varrtak, minden bökést éreztem.
Ennyi elég nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!