Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Régen miért könyvelték el a...

Régen miért könyvelték el a nőket alsórendűnek?

Figyelt kérdés

Ugyanolyan emberek,mint a férfiak sőt ők még életet is adnak.

Vannak okos nők és okos férfiak is, csak elnyomták régen a nőket, pedig rengeteg Nobel-díjas nő lehetne, ha nem több,mint férfi.

Csak azért voltak lealacsonyítva,mert a férfiak erősebbek? ÉS bármit megtehettek erővel?

Mégis a nők szülnek és nem a férfiak, mert bizonyított tény,hogy a férfiak nem bírnák ki a szülést.

Akkor mire volt jó ez az egész? A nők állatok és csak szülni jók? Érdekes,hogy a férfiak feladata volt végig dugna a várost, tehát ő minősülne nagyobb állatnak nem egy nő aki felneveli a gyerekeit.

2012. máj. 7. 15:36
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
9%
Edes kicsi leanyom, meh nelkul egy ferfi hogyan tudna szulni?!
2012. máj. 7. 15:48
 12/47 A kérdező kommentje:

nem arról beszélek. ne legyetek már ennyire értetlenek.

ha méhük lenne akkor sem bírnák ki.

világos már? vagy írjam le más szavakkal?

a testetek nem bírná ki. Érthető?!

2012. máj. 7. 15:50
 13/47 anonim ***** válasza:
Valamelyik filmben mondták, hogy egy nőnek úgy fáj a szülés, mintha egy pasinak a fejére ráhúznák a zacsiját. :D Na tippeljünk, milyen gyorsan szakadna le.
 14/47 anonim ***** válasza:
68%

Hogy miért volt így régen nem tudom, de még ma is van ahol hátrányban vagyunk velük szemben.

Az biztos, hogy szülni nem bírnának, mert még egy pattanás kinyomásától is jajgatnak.

15/47 anonim ***** válasza:
18%
Tehat bizonyitott teny, hogy a nok a mehuk miatt birjak a szulest, de szerinted ha a ferfiaknak mehuk lenne, akkor sem birnank ki. Jol ertem?
2012. máj. 7. 15:51
 16/47 anonim ***** válasza:
55%
Viszonylag kevés ember van, aki meg tudja mondani, hogy ami egy nőnek fáj valahogy, az mennyire fájna egy férfinak. Például én magyarázhatom neked, hogy a herénrugás milyen érzés, mivel nincs heréd sose fogod megérteni.
2012. máj. 7. 15:52
 17/47 A kérdező kommentje:

csak a tökönrúgás nem olyan megszokott és elvárt dolog mint a szülés. tippeljünk melyik történik meg gyakrabban? -.-'

szóval megfogalmazom. a testük a férfiaknak nem bírná ki a fájdalmat. itt most a méhet felejtsétek el.

dr andrew rochford volt aki kísérletet végzett.

2012. máj. 7. 15:55
 18/47 anonim ***** válasza:
Nézd, mivel a férfiaknak nincs méhük és hüvelyük, így elég nehéz eldönteni, hogy ilyen jellegű fájdalmat kibírnának-e. Ez olyan, mintha egy született vaknak a színeket próbálnád elmagyarázni. Ha érted mire gondolok.
2012. máj. 7. 15:57
 19/47 A kérdező kommentje:

79%

az biztos :D ismerek egy pasast, sírva rohant el, mikor kinyomták a pattanását. amúgy pedig egy edzett úszó ember :)

2012. máj. 7. 15:57
 20/47 anonim ***** válasza:

Nem kell nagyon kísérletezni.

Ha a férjem pattanását kinyomom felkiált, én a szülésnél egy hangot nem adtam ki, pedig szétrepedtem, utána 3/4 órát varrtak, minden bökést éreztem.

Ennyi elég nem?

2012. máj. 7. 15:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!