Régen miért könyvelték el a nőket alsórendűnek?
Ugyanolyan emberek,mint a férfiak sőt ők még életet is adnak.
Vannak okos nők és okos férfiak is, csak elnyomták régen a nőket, pedig rengeteg Nobel-díjas nő lehetne, ha nem több,mint férfi.
Csak azért voltak lealacsonyítva,mert a férfiak erősebbek? ÉS bármit megtehettek erővel?
Mégis a nők szülnek és nem a férfiak, mert bizonyított tény,hogy a férfiak nem bírnák ki a szülést.
Akkor mire volt jó ez az egész? A nők állatok és csak szülni jók? Érdekes,hogy a férfiak feladata volt végig dugna a várost, tehát ő minősülne nagyobb állatnak nem egy nő aki felneveli a gyerekeit.
64%
én nem pontoztalak le nem érdekelnek a hülye kommentjeid. eddig csak te nem tudtál érdemleges választ adni nem süllyedek le hozzád. tipikus férfi vagyok király vagyok jellegű ember vagy te is, de értelmeset gondolom még soha sem írtál.
Nem sok Nobel díjas nő van.Pedig manapság itt a lehetőség előttük.Találjanak fel valamit.
Mert a férfiak a hímek.Az állatvilágban is általában a férfiak az uralkodójellegűek és bárhogy is nézzük az ember is egy állat csak fejlett.
Egyébként ti nők sem vagytok szentek annyi biztos.Az egyenjogúságról papoltok meg a nők elnyomásáról , egyenlőséget akartok de azért elvárjátok hogy a férfi fizessen mindig ha meg azt mondja hogy felezzétek meg akkor húzzátok a szátokat vagy nyivákoltok.Csak az előnyök kellenek?Ha egyenlőséget akartok akkor viseljétek el a hátrányait is az egyenjogúságnak!
Kezd elszaladni a ló egyes hölgyeknél.
még ez a szimulátor is kevés fájdalmat adott át a testnek ennél sokkal fájdalmasabb és már ezt sem bírja a férfi test.
amúgy olvasd el az első kommentet a videó alatt már ha tudsz angolul :)
Evtizedek ota nincsenek elnyomva a nok, foleg a fejlett orszagokban.
Megis meg mindig a ferfiak kapjak a tobb Nobelt meg a legtobb feltalalo is ferfi.
Nincs mirol beszelnunk:)
Alapvető biológiai tény, hogy a hím és a női nem egymás nélkül szaporodni képtelen.
Tehát ebben egymásra utaltak, ha szaporodni akarnak.
Hogy miért alakult ez ki, erre nem fogsz választ kapni. Nagy valószínűséggel soha sem.
Nem a gyerekszülés tette a nemeket alsóbb- vagy felsőbbrendűvé. Hanem egy felfogás.
Ostoba emberekkel csak kötekedő és "na, megint egy feminista" válaszokat fogsz kapni, ők többre nem képesek.
Az intelligens ember, legyen férfi vagy nő nem sorolja a másik nemet rendekbe.
Az hogy te hová sorolod magad, az csak rajtad múlik.
59%
én mindig felesben fizettem sosem nyivákoltam sőt legutóbb is én fizettem az egész kaját :)
egy rossz szavam nem volt.
talán nem a hisztis kirakom mindenem nőket kellene célba vennetek hanem a kedves átlagos csajokat. ja hogy az túl kevés?
akkor meg te ne nyivákolj nekem.
és az is érdekes,hogy egyenjogúság van, de arra nem képes pár férfi,hogy kidobja a szennyesbe a ruháit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!