Miért irigykedek azért az emberek mert kiegyensúlyozott vagyok és van tartásom és lelkierőm?
ma 23:38
Miért azért mert ezt észre vettem?Nem rágodok én ezen,csak feltettem a kérdést.Mert már régóta figyelem hogy mennyire szúrja az emberek szemét,nem érdekel különösebben mert csak nevetek rajtuk,ahogy rajtad is,hogy nem vetted észre mi a kérdés.A kérdés az volt hogy miért irigykednek.Nem az hogy én miért tettem fel ide a kérdést és miért nem alszom még..n
ma 23:38
Nekem nem probléma mert nekem van életem,a kérdés az volt hogy miért zavarja az embereket ha valaki pozitív és nem egy sunnyogó,savanyú,negtaív nyavajgó.
"miért zavarja az embereket ha valaki pozitív és nem egy sunnyogó,savanyú,negtaív nyavajgó"
ha tényleg pozitívan látnád a világot, akkor nem illetnéd olyan negatív jelzőkkel néhány embertársadat, mint pl sunnyogó, savanyú, nyavalygó - mert így írják helyesen :)
Amúgy azért áruld el, hogy siekrült elérned? Érdekelne.
Az emberek meg ilyenek, így tömören, irigyek arra, amit ők is el akarnának érni és másnak meg őelőttük sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!