Jótett helyébe rosszat várj. Így van?
Soha senkit nem bántottam meg szándékosan. Inkább lemondtam egy csomó dologról a többiek javára. Tesómnak is hagytam hogy övé legyen a nagyobb szoba de csak bunkózik velem. A volt barátommal is végtelenül kedves voltam, mégis otthagyott egy szemétládáért aki mindenkin átgázol.
Ez az egész, hogy ha szeretetet adunk másoknak azt visszakapjuk ugye csak egy kamuduma, amivel a hozzám hasonló nyomorékok nyugtatgatják magukat, igaz?
Apám mondása illik ide: "vékony a határvonal a becsületes és a balek között, ahhoz kell ész, hogy az ember észrevegye ezt a vonalat és ne lépje át".
Nem csak jószívű és bunkó emberek vannak, hanem a kettő között félúton van a jószívű, de nem balga.
Azért a balek és a tapló-átgázoló közt van átmenet.
Jó tett helyében jót várj- nem feltétlenül attól, akivel jót teszel. Istentől, vagy a Sorstól.
Nyugodtan maradj jó!
23N
Túl sokat törődsz másokkal mint magaddal. Pedig ha magadat nem tisztelet az nagyobb bűn mintha másokat bántanál meg. De nehogy félreérts, a segítőkészség az igen nagy erény minden ember részéről, de azért mindig vedd figyelembe hogy érdemes e energiát befektetned abba hogy az illetőnek jót tegyél, stb... Mert nem mindig van szükségük rá és ezzel te szívod meg barátom nekem elhiheted. A sok sunyi dögtől meg véletlenül se várjál viszonzást.
Én mondom ha még sosem tettél semmit rossz szándékból azt az univerzum meg fogja hálálni valahogy abban biztos vagyok. (Ami gondolom a tetteidtől függően fog megnyilvánulni az életedben.)
Hát remélem hogy segítettem az okoskodásaimmal. :D
Üdv
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!