Anyukam gyakran azt mondja, hogy mindenkitol csak rosszat orokoltem. Erre mit lehet reagalni?
ez biztosan fájdalmat okoz neked
légy erős
érdemben semmit nem tudsz tenni
óvatosabb vagy mindennapokban, megjegyzed mik a rigolyái
manapság mindenki tele van lelki teherrel
bajjal, sérüléssel
anyukádnak is van biztos egy pár
amiről akár nem is tud, nem tudatosult benne...
vele is így bántak gyerekként,
azt hiszi, így majd jól fogsz viselkedni stb.
pedig csak öröklődik a sérülés, düh, szomorúság
Lelkileg vagy fizikálisan érti?
Mert én anyám is elvan keseredve rajtam a rossz családi egészség miatt. Mindkét félnél gyors foghullás, van elhízás, sok sok rákos betegség és szemhályog ami többeknek volt. :( Így én is elvagyok előre keseredve, de megteszek mindent, hogy elkerüljem a "végzetem".
Szerinte csak elvan keseredve anyukád azért iyen. Próbálj vele szép dolgokról beszélni amiből erőt meríthet hátha csak múló probrémák gyötrik. kitartást :)
Hát mondd azt hogy akkor tőle is örököltél bőven.
Nekem a nagyim és az apukám utálták egymást. Apum már meghalt, de a nagyi rendszeresen előhozza ha valamiben nem értünk egyet, vagy "Tisztára olyan vagy mint apád. Ezt a hülyeségedet tőle örökölted, mert a mi családunkban nem volt senki sem ilyen". Én rá hagyom, de ő is ugyanolyan mint én, vagy az anyukám is nagyon nehéz természet. Szóval nem volt nehéz ilyennek lennem...
mondd meg neki (ha komolyan gondolja), h ez az ő, illetve apukád hibája és ezen előbb kellett volna gondolkodniuk.
de a "volt kitől" is jó reakció rá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!