A Legjobb Barátnőm a lányokhoz vonzódik?
Nos,mindketten 14 évesek vagyunk . (Lányok természetesen.)
Adott a helyzet,hogy náluk alszok.
Mindig ölelget,hozzámbújik, de van olyan amikor fogdos ( fenekemet,vagy éppen arra rácsap ) és annyira furán viselkedik,mintha szerelmes lenne belém. Megkérdezni nem merem tőle,mert szerintem kicsit kellemetlen lenne neki is és nekem is,ráadásul bunkóság. Kérlek !!!
( + azt mondja hogy úgy érzi hogy ő biszexuális... )
Üdv.!
14. vagyok!
Látom azóta már kaptál másfajta válaszokat is.
Szóval azért a 19. –es lány (20/L), véleményét fenntartásokkal kell kezelni mivel 20 éves korára nála már szinte biztosan kialakultak ezek a dolgok, míg a barátnődnél (14), még nem „tisztázódtak le”.
Nyugodtan, rákérdezhetsz, de inkább csak humorosan, hogy „vegye a lapot”.
Az, hogy hogyan kérdezel rá, attól is függ, mennyire érzékeny a barátnőd, vagy mennyire veszi „lazára” a dolgokat.
És nem utolsó sorban mennyire fontos neked a barátsága, mert ha a beszélgetés után sem tudja megállni, hogy amikor a közeledben van ösztönösen „ne nyomuljon” akkor lehet, hogy más barátnő után kell nézni. Ha Ő ilyen beállítottságú akkor az lehet, hogy kizárja a barátságotokat. Mint ahogy szokták mondani: férfiak és nők között sincs barátság a vonzódás miatt.
Neked se lenne, jó ha azzal próbálkozna, hogy a bugyidban turkál, vagy a puncidat fogdossa.
Ha már ilyen szinten, „rádállt” mint ahogy írtad, akkor Ő már valószínűleg tovább is gondolta magában a történetet, és a cselekményeket. Mondjuk azzal, hogy szívesen kinyalna, vagy ilyenek.
Egyébként mennyiben szokott beavatnia a barátnőd a szexuális jellegű dolgaiba? (Csak azért, mert ettől is függ, hogy hogyan kérdezz rá.)
A másik meg az lenne, hogy amikor együtt szoktatok aludni és a közelében vagy akkor nem vetted észre, hogy rád masztizik, vagy ilyesmi?
szia! 14 vagyok és nem hiszem h leszbi lenne
vannak barátnőim akik úgy alszanak h fogják egymás kezét , egymáshoz bújnak stb de nem leszbik mindegyiknek a pasik tetszenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!