Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Legjobb Barátnőm a lányokhoz...

A Legjobb Barátnőm a lányokhoz vonzódik?

Figyelt kérdés

Nos,mindketten 14 évesek vagyunk . (Lányok természetesen.)

Adott a helyzet,hogy náluk alszok.

Mindig ölelget,hozzámbújik, de van olyan amikor fogdos ( fenekemet,vagy éppen arra rácsap ) és annyira furán viselkedik,mintha szerelmes lenne belém. Megkérdezni nem merem tőle,mert szerintem kicsit kellemetlen lenne neki is és nekem is,ráadásul bunkóság. Kérlek !!!

( + azt mondja hogy úgy érzi hogy ő biszexuális... )

2012. máj. 6. 16:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Üdv.!

14. vagyok!

Látom azóta már kaptál másfajta válaszokat is.

Szóval azért a 19. –es lány (20/L), véleményét fenntartásokkal kell kezelni mivel 20 éves korára nála már szinte biztosan kialakultak ezek a dolgok, míg a barátnődnél (14), még nem „tisztázódtak le”.

Nyugodtan, rákérdezhetsz, de inkább csak humorosan, hogy „vegye a lapot”.

Az, hogy hogyan kérdezel rá, attól is függ, mennyire érzékeny a barátnőd, vagy mennyire veszi „lazára” a dolgokat.

És nem utolsó sorban mennyire fontos neked a barátsága, mert ha a beszélgetés után sem tudja megállni, hogy amikor a közeledben van ösztönösen „ne nyomuljon” akkor lehet, hogy más barátnő után kell nézni. Ha Ő ilyen beállítottságú akkor az lehet, hogy kizárja a barátságotokat. Mint ahogy szokták mondani: férfiak és nők között sincs barátság a vonzódás miatt.

Neked se lenne, jó ha azzal próbálkozna, hogy a bugyidban turkál, vagy a puncidat fogdossa.

Ha már ilyen szinten, „rádállt” mint ahogy írtad, akkor Ő már valószínűleg tovább is gondolta magában a történetet, és a cselekményeket. Mondjuk azzal, hogy szívesen kinyalna, vagy ilyenek.

Egyébként mennyiben szokott beavatnia a barátnőd a szexuális jellegű dolgaiba? (Csak azért, mert ettől is függ, hogy hogyan kérdezz rá.)

A másik meg az lenne, hogy amikor együtt szoktatok aludni és a közelében vagy akkor nem vetted észre, hogy rád masztizik, vagy ilyesmi?

2012. máj. 7. 05:58
 22/33 anonim válasza:
én másként csinálnám a helyedben, ha legközelebb is fogdos, simogat, meg stb. viszonozd te is neki, akkor fog kiderülni, hogy az egészet viccből csinálja-e, vagy komolyan gondolja!
2012. máj. 8. 01:24
 23/33 A kérdező kommentje:
Wáá azt csináltam amit te mondtál kedves utolsó,és szerintem viccből csinálja ! ^^ Csak ennél az együtt alvásnál fura volt hogy hozzám bújt ..:) De egyébként aztmondta ha felkészült,valamit el akar mondani ... Tehát most így nem tudom. :/
2012. máj. 8. 20:51
 24/33 anonim válasza:
hehe nincs abban semmi rossz, hogy hozzád bújt, bár is így pasi szemmel nézve :D
2012. máj. 9. 22:51
 25/33 anonim válasza:
Hú, nagyon szeretem az ilyen izgalmas beszélgetéseket, és a válaszok között vannak tök jók is, úgyhogy én sok újdonságot már nem tudnék hozzátenni. Viszont nagyon örülnék, ha majd leírnád a dolog végkifejletét, hogy sikerült-e tisztázni a dolgot, és hogyan. ;))
2012. máj. 10. 23:21
 26/33 anonim válasza:

szia! 14 vagyok és nem hiszem h leszbi lenne

vannak barátnőim akik úgy alszanak h fogják egymás kezét , egymáshoz bújnak stb de nem leszbik mindegyiknek a pasik tetszenek :)

2012. máj. 20. 13:25
 27/33 A kérdező kommentje:
mar megbeszeltuk ^^
2012. máj. 22. 15:57
 28/33 anonim válasza:
és mire jutottatok?
2012. máj. 22. 16:53
 29/33 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy 2 hétig abbahagyta,és most újra csinálja de már egyre rosszabb..vagy is nem az,csak egyre gyakrabban csinálja azt hogy simogatja a combom,meg állandóan ölelget és mondja hogy cuki vagyok.Meg a hasamat fogdossa,karomat,fenekemet. Én mindig elhúzódok,olyankor picit visszább vesz de nem hagyja abba.Attól én még szeretem,csak ez engem kikészít.
2012. máj. 27. 22:43
 30/33 anonim válasza:
a helyedben már régen rá másztam volna :D
2012. máj. 29. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!