Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Legjobb Barátnőm a lányokhoz...

A Legjobb Barátnőm a lányokhoz vonzódik?

Figyelt kérdés

Nos,mindketten 14 évesek vagyunk . (Lányok természetesen.)

Adott a helyzet,hogy náluk alszok.

Mindig ölelget,hozzámbújik, de van olyan amikor fogdos ( fenekemet,vagy éppen arra rácsap ) és annyira furán viselkedik,mintha szerelmes lenne belém. Megkérdezni nem merem tőle,mert szerintem kicsit kellemetlen lenne neki is és nekem is,ráadásul bunkóság. Kérlek !!!

( + azt mondja hogy úgy érzi hogy ő biszexuális... )

2012. máj. 6. 16:22
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Én csak rászeretnék nála kérdezni,de persze személyesen. Hogyan kérdezzem meg tőle?
2012. máj. 6. 17:37
 12/33 anonim ***** válasza:

Ha a későbbiekben nem közeledik feléd akkor nem kell rákérdezni.

De az, hogy lányokra masztizik, meg fogdos, az elég egyértelműnek tűnik. Nem? Ezért talán nem kéne megkérdezni feleslegesen.

De azért valld be, hogy egyszer(!) kipróbálnád vele.

2012. máj. 6. 17:47
 13/33 A kérdező kommentje:
Gyáááj a masztizást nem szó szerint értettem !!! :-D
2012. máj. 6. 17:54
 14/33 anonim ***** válasza:

"Hogyan kérdezzem meg tőle?"

Trükkel, taktikával.

Megkérdezed tőle: Figyu, kinyalnád a puncimat? Ha a válasz nem akkor nem leszbi. :)

Így biztos nem sérted meg, például azzal,hogy konkrétan rákérdezel: Leszbi vagy? Ez nem lenne jó.

2012. máj. 6. 18:03
 15/33 A kérdező kommentje:
Öhm,hát egyszer a suliban évfolyamtársunkkal beszélgettek ilyenekről,és a barátnőm Engem mondott,bár ott konkrét nevek voltak felsorolva..
2012. máj. 6. 18:46
 16/33 A kérdező kommentje:
Egyébként ha írsz privátot,ott jobban megtudjuk vitatni.
2012. máj. 6. 18:55
 17/33 anonim ***** válasza:
A barátnőd magamra emlékeztet. Voltam így én is, aztán eléggé szívfájdító olyat szeretni, aki téged nem úgy szeret. Lelki terror. :( Szerintem ne kérdezz rá, mert rettenetesen nehéz helyzetbe hoznád őt. Tűrd el, nevess rajta, vagy gyere össze vele. :D
2012. máj. 6. 19:45
 18/33 A kérdező kommentje:
És te pontosan milyen nemhez vonzódsz ? :) Már ha szabad kérdeznem. Egyébként én rá csak barátként tudok tekinteni .. :/ És egyébként is a fiúkat szeretem, nem győzöm neki hangsúlyozni de nem veszi le hogy én barátként tekintek rá. Bár ő már a barátságunk kibontakozásánál mondta,hogy eléggé perverz.(Vicc értelemben)
2012. máj. 6. 19:50
 19/33 anonim ***** válasza:

Biszexuális vagyok. Ha arányt akarsz akkor kb. 60-40 a nők javára.

Egyébként az utolsó lehetőséggel csak viccelődtem. A csaj minden bizonnyal most fedezi fel magát, alakul a személyisége és mint nagyon jó barátnő, te vagy a legközelebbi lány. Lehetséges, hogy tetszel neki, ez ellen nem tudsz mit tenni, főleg akkor ha te is kedveled mint barátot. Akkor gondolom nem akarod lekoptatni. De ha a csajszikám érez irántad valamit, akkor az gáz neki. Szóval ha sokat gondol rád, meg mindig a fejében jársz... Valahogy próbáld megértetni vele, hogy téged nem vonz a dolog, nem vonzanak a lányok és ne eméssze magát, meg téged se idegesítsen ezzel. Csak megérti. Esetleg igyatok valamit valahol vagy valami közös dolgot csináljatok, és beszéljétek meg szépen.

Ülj le vele, mond el, hogy ésrevetted azt, hogy stíröl meg rád van akaszkodva, kérdezd meg, hogy akkor ezt mégis hogy gondolja. Hangsúlyozd ki neki, hogy téged NEM ZAVAR, a szexuális irányultsága (már ha kifejlődött nála, de kitudja, lehet ez csak hóbort is), de te e meg ez meg ez vagy, neked a bredpitt kell, nem egy csaj. De ha bármi baj van vagy beszélgetni akar, akkor hozzád nyugodtan mehet bla bla bla.

20/L

2012. máj. 6. 20:31
 20/33 A kérdező kommentje:
ÁÁ köszönöm !! :)
2012. máj. 6. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!