Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Legjobb Barátnőm a lányokhoz...

A Legjobb Barátnőm a lányokhoz vonzódik?

Figyelt kérdés

Nos,mindketten 14 évesek vagyunk . (Lányok természetesen.)

Adott a helyzet,hogy náluk alszok.

Mindig ölelget,hozzámbújik, de van olyan amikor fogdos ( fenekemet,vagy éppen arra rácsap ) és annyira furán viselkedik,mintha szerelmes lenne belém. Megkérdezni nem merem tőle,mert szerintem kicsit kellemetlen lenne neki is és nekem is,ráadásul bunkóság. Kérlek !!!

( + azt mondja hogy úgy érzi hogy ő biszexuális... )

2012. máj. 6. 16:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Bizony ezt meg kell beszélnetek mert más dolog megolelni egymást mint barát és kimutatni a szeretetet és más amikor már szexis a dolog.beszéljetek errol!
2012. máj. 6. 16:24
 2/33 anonim válasza:

Lehetséges! De ő bizti h tudja! Ez arról derülhet ki h rászólsz h ne és a reakcióán sztem látszana! Én is így jártam! Kért h ketten sátorozzunk oszt ott fogdosott. Szóltam h ne erre totál megsértődött. Megkérdeztem és mondtam h nem sértésből és ő rámondta h igen! Reggelig túléltük nem mondhatom el a suliban senkinek oszt ennyi. Azóta nem sátorozunk együtt xD

13L

2012. máj. 6. 16:26
 3/33 anonim válasza:
De az is lehet h az elöttem szólónak van igaza!
2012. máj. 6. 16:27
 4/33 anonim ***** válasza:
14 évesen még nem alakult ki a szexuális identitás,bár hiába írom le minden ilyen jellegű kérdésnél,valahogy figyelembe sem veszik..szerintem csak szórakozik a barátnőd,ráadásul sok lány mikor a kamaszkorban van egy időszakban vonzódik a saját neméhez is,ha 18-19 évesen is vonzódik,mindkét nemhez akkor valószinű hogy tényleg biszexuális,de most még nem tudni,lehet csak beképzeli..
2012. máj. 6. 16:34
 5/33 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem alakult még ki a nemi identitás,én ezzel tisztában is vagyok .:) Nem is az hogy engem zavar ez a viselkedés,csak néha már olyan fura.Mintha többet érezne barátságnál.
2012. máj. 6. 16:35
 6/33 anonim ***** válasza:

3. válaszoló!

Ez azért durva! Biztos nem sokat aludtál a sátorba, nehogy véletlenül rádmászon a csaj. :)

Kérdező!

Jobb minnél előbb tisztázni a helyzetet, mert ez egy folyamat, és egyszer csak azt veszed észre, hogy a puncidat fogja nyaldosni. Nyugodtan kérdezd meg, de óvatosan.

Az "együttalvós" dologhoz mennyire ragaszkodsz ezek után?

Te nem lennél benne egy kölcsönös kényeztetésbe? (Csak, hogy kipróbáld)

Illetve, volt már valamelyikötöknek fiú barátja?

2012. máj. 6. 16:59
 7/33 A kérdező kommentje:
Nekem volt már egy 16 éves barátom,5 hónapig jártunk,ő még csak randizott. Igazából,szereti Ázsiát,tehát kb.a Koreai lányokra masztizik,vagy éppen a fiúkra,de mindkettőért oda-vissza van. Én arról csak fantáziálni szoktam hogy lánnyal csináljam,de nem próbálnám ki.
2012. máj. 6. 17:05
 8/33 anonim ***** válasza:

"Igazából,szereti Ázsiát,tehát kb.a Koreai lányokra masztizik,vagy éppen a fiúkra,de mindkettőért oda-vissza van."

Kiről van szó a barátnődről, vagy a barátodról?

"Én arról csak fantáziálni szoktam hogy lánnyal csináljam,de nem próbálnám ki."

Akkor ezek szerint, nem utasítod el egyértelműen. És ezt masztizás közbe szoktad csinálni?

Ja és a barátoddal lefeküdtetek?

Egyébként meg ha nem szeretnéd kipróbálni a barátnőddel akkor tényleg közöld vele kiméletesen.

Ha nem is volt barátja akkor lehet, hogy inkább leszbi.

2012. máj. 6. 17:14
 9/33 A kérdező kommentje:

Öhm az Ázsiait a barátnőmre értettem.

Barátommal nem feküdtünk le mert 14 évesen hova szexeljek én bárkivel is.

Én nem vetem meg a melegeket,illetve a biszexeket.

Masztizás..Hm.. Hát ott fiúkra szoktam gondolni,sőt van egy konkrét színész akire szoktam.Bár én ritkán csinálom,de akkor mindig így van :)

2012. máj. 6. 17:17
 10/33 anonim ***** válasza:

Mondjuk az is sokat elárul, hogy a kulcsszavaknál egyértelműen és kizárólagosan a "leszbit" adtad meg.

És mégis ha nem akarod megkérdezni, meg szólni neki akkor , hogy akarod leállítani? (ha akarod egyáltalán) :)

2012. máj. 6. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!