2 hét múlva osztálytalálkozó. Ti elmennétek így?
Megkeserítették az életemet, gyűlöltem bejárni. Egyetlen barátnőt szereztem az évek alatt, ő a mai napig is a legjobb barátnőm, mindig mindenben egymás mellett vagyunk. Nem voltam vékony, nem húztam márkás ruhákat, nem voltam kitűnő, nem dohányoztam, nem ittam, ezért mindenhonnan kilógtam. Ha tettem valamit, akkor hónapokig azzal aláztak, bántottak amiatt, hogy egy rocker fiúval jöttem össze. Megjegyzem 2 és fél évig voltunk együtt.
Mindenért bántottak, amikor Apukám meghalt, akkor az osztály nagy része azért akart eljönni a temetésére, hogy "dejó, lóghatunk". Amikor megkértem az osztályfőnököt, hogy ne engedje oda az egész osztályt, és tényleg csak az jöjjön, aki részvétet szeretne nyilvánítani, akkor mégjobban megutáltak, mert elvettem a potyázás lehetőségét tőlük.
Nem akarok elmenni, 4 évig utáltuk egymást oda-vissza alapon, most miért lenne más?
Barátnőm kiakadt, hogy ezért hülyeség nem eljönni, meg de jó lesz meg hasonlók....
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!