Hogyan lehet levakarni egy olyan barátot, aki csak kihasználja az embert? Fel szeretném nyitni a párom szemét.
Páromnak van egy haverja. Mikor mindketten egyedül voltak, sokat lógtak együtt. Én megismerkedtem a párommal, a haverjának is lett barátnője.
Ha csak az elmúlt 1 évre emlékszem vissza, soha nem volt hogy a férfi önzetlenül keresett volna minket, illetve a páromat.
Sokszor kért kölcsön pénzt, párom meg adott. Megadta, de elég sokára, és többszöri fülrágásra.
Ha fasírtban voltak a csajjal, a páromat hívta sörözni, persze úgy, hogy neki egy fillére sincs, mindent fizessen a párom.
Amikor mi kértünk szívességet, hogy tankolunk az autóba, csak vigyen el x helyre, soha nem ért rá.
Ha baja volt, a páromnak mindig végig kellett hallgatnia őt. Próbaképpen a párom is hívta egyszer, hogy összekaptunk (ezt füllentette) és adjon tanácsot.
Jajj hát ő szívesen adna, de épp nem ér rá, mert a kedvesével van, meg amúgy is le fog merülni a telefonja.
Húsvét előtt is kért pénzt, 15 E ft-t. Párom adott neki.
Most megint kért 10 ezret, hogy elvigye vacsorázni a csajt mert névnapja van.
Ma kapott a párom fizetést, könyörögtem neki, hogy NE adjon kölcsön, mert mi is pénzből élünk.
De hát ő haver, mert ilyenek.
Nálam a barát/haver nem abból áll, hogy csak akkor keres, ha pénzre vagy szívességre van szüksége.
Ezt az illetőt szeretném lekoptatni, minél kevesebb anyagi veszteséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!