Mit jelent nektek a boldogság?
Azt, hogy igen, most rendben vagyok, az örömöm nagyobb, mint a problémáim, az élet szép, és elégedett vagyok.
De rég éreztem már ilyet.....
Amikor úgy érzem, hogy semmi nem hiányzik az életemből, minden olyan kerek körülöttem. Gyakran érzem ezt szerencsére, ha nem is folyamatosan, de kellenek a rossz pillanatok is szerintem.
Akkor éreztem leginkább, hogy boldog vagyok, mikor összejöttem párommal és olyan csodás volt minden nap, hogy nem akartunk lefeküdni aludni, mert nem akartuk, hogy véget érjen :)
A 6 hónapos kisfiam tette boldoggá az életemet. Most értettem meg, hogy mi az ami igazán fontos az életben.
Mielőtt még megszületett állandóan magamnak tettem keresztbe, saját magam álltam a boldogságom útjába.
Szerintem a boldogság a saját döntésünk és persze szerencse kérdése is. Ha képesek vagyunk elfogadni azt amink van és abból a legjobbat kihozni, akkor elérhetjük a boldogságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!