Ilyen formában nem értek egyet,ezzel a kijelentéssel!
Természetesen a jó szex nagyon fontos egy egészséges ember számára,de a boldogsághoz nem elegendő!
Szerintem a jó szexnél több kell a boldogsághoz. Nálunk a kapcsolatunkban nem az első a jó szex, mégis nagyon boldogok vagyunk.
Persze, igen a boldogsághoz kell a jó szex, szükséges, de nem elégséges.
akkor ezért lépnek annyiszor félre a nős férfiak??
Most már értem:)
Helyesbítenék:
A boldogság egyik alapja a jó szex.
Biztos lehet valaki boldog jó szex nélkül, nekem azonban fontos, és meghatározó szerepe van az életemben.
Nem!
Tökéletes volt vele az ágyban, de minden máshol nem. Nem lehetett semmiről sem beszélgetni vele, mindig tőlem várt minden döntést. Idegesítő. Ez nem boldogság, vége is lett pár hónap alatt!
Szerintem egy párkapcsolatot 40-50%-ban határozza meg a jó szex. Ha minden más rendben is van, de nincs szex az nagyon rossz amikor a másiknak természetes mennyiségű igénye lenne. Én kapcsolatom is ezért haldoklik. természetes szexuális igényeim vannak ami legalább heti egy. De már a kétheti egynek is örülnék. Ehelyett van olyan, hogy 4 hónapig csókot se kapok.
Persze, ha jó szex van, de amúgy alapból a kapcsolat csak úgy van az sem jó. A harmónia a legfontosabb.
Egy szó, mint száz a kérdésedre a válasz, igen!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!