21/30 anonim válasza:
Nem értek egyet. Mondjuk azt nem tudom másoknál mennyi szerepe van, de nekem nem oszt, nem szoroz. Nem vagyok boldogabb ha van jó szex, és nem vagyok boldogtalanabb ha nincs. Nálam a boldogság alapjai teljesen máshol kezdődnek.
23/30 anonim válasza:
Hát,én boldogabb vagyok,ha van jó szex,szerintem a férjem is,úgyhogy egyetértek vele:)
24/30 anonim válasza:
A boldogság titka a sok pénz,ha ez megvan jön az egészség melynek része a jó szex.
25/30 Annamarianna válasza:
Nagyon fontosnak tartom.....ez szerintem is így van!!
26/30 anonim válasza:
Nem. Mert sok olyan dolog van ami ha nem klappol a jó szex sem ér semmit. Pedig én elég szexmániás vagyok, de a fenti állítás akkor sem igaz szerintem.
28/30 anonim válasza:
Sok minden kell még a boldogsághoz, viszont annyi biztos, hogy ha nincs jó szex, akkor már boldogság sincs. Nálunk legalábbis. Nagyon jól megvagyunk amúgy, mindent meg tudunk beszélni, nagy a szerelem, de szex nagyjából havonta egyszer van és akkor sem jó. Régen tökéletes volt, de már most már a havi egyhez sincs kedvem, mert utána még feszültebb leszek, hiszen nem elégülök ki mert rágörcsölök az egészre, a feszültség szüli a veszekedéseket. Egy az egyben kezdi tönkretenni a kapcsolatunkat a rossz szex.
29/30 anonim válasza:
Egyik alapfeltétele a jó szex egy jó kapcsolatnak. De egy jó kapcsolat nem csak ebből áll. Ez hozzátesz. Szerintem meghittebbé teszi a kapcsolatot. Nálunk is ritkaságszámba megy, heti 1. Először nehezen bírtam, de ház muszáj, mert a munkabeosztás miatt lehetetlen többször. De ez majd alakul. Az volt az igazi, amikor heti2-3-szor volt :) Ráadásul feszültséglevezető is, és egészséges is.
30/30 anonim válasza:
16-os vagyok.
20-nak!
Ja, bocs, ha csak a szex, akkor egyértelműen NEM a válaszom. Nekem a szex hozzátartozik a párkapcsolathoz. Nem szexelek ha nincs párom. És ha nincs párom, se szex akkor már nincs is értelme a kérdésnek?? Aki nem szexel az már nem is lehet boldog? Lehet vannak akik csak a szexért vannak valakivel, hogy ettől boldogok lennének? Kétlem. A szex utáni kellemes érzés is csak ideig hat. Bocs de te beszélsz butaságot. És most megint le lehet pontozni.
Még egyszer. Az volt a kérdés hogy szerinted a boldogság titka a szex? Nem. Anélkül is boldog lennék. Nekem a boldogságot a családom, gyerekeim jelentik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!