Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit ertetek el 25 eves korotokig?

Mit ertetek el 25 eves korotokig?

Figyelt kérdés
Volt mar autotok, lakas, csalad, hol tartottatok az eletben? Nemet is kerek...
2012. ápr. 28. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Két középfokú szakma, diplomáért most még harcolok, de nem sokáig már, nyelvvizsga tervbe van véve. Itthon lakom, de önellátó vagyok, van keresetem, rezsibe beszállok ahogy csak tudok. Van saját biciklim :D, de ha kell a kocsi, akkor faterét használom, ami benzint kiautózok, visszatankolom saját pénzből. Munka van, diákmunka, a kötetlen munkaidő miatt tetszik nagyon, nincs kötelező óraszám, én mondom meg, mikor érek rá dolgozni. Így is sokat dolgozom, de akkor, amikor ráérek. Barátnő nincs, de harcolok egy lányért, jelenleg úgy néz ki, vesztett helyzetből visszahoztam magam esélyesre, és a riválisomat kiütöttem a nyeregből :). De még nem lefutott az ügy...

24/F

2012. ápr. 28. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Pont annyi vagyok most :) Ja, és lány.

Lakásom nincs, mármint saját, de nem is szeretnék, albérlet van már jó néhány éve. Diploma folyamatban, egy év múlva meglesz.

Autó nincs, amúgy se tudok még vezetni, jogsi úgyszintén folyamatban van.

Gyerek viszont már van :) Illetve 19 éves korom óta dolgozom, szóval munkatapasztalat úgyszintén van.

Egy évem van vissza az egyetemen, utána karriert már külföldön szeretnék építeni, nem itthon.

2012. ápr. 28. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja, meg egy középfokú angol nyelvvizsga, de lesz több is, a nyelvtanulás nálam egy napi tevékenység. Még legalább három nyelvet szeretnék megtanulni, ebből kettőt már elkezdtem.
2012. ápr. 28. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Diploma, állás, mini kereset. Feleség. Önálló látásmód és két hosszú távú terv. Autót most alarunk venni, egy 10 éveset.:) lakás? Miből?

Sok baráti kapcsolat, némi életbölcsesség.

A legfontosabbat, a lelkem üdvösségét már megnyertem.

2012. ápr. 28. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Diploma, 2 nyelvvizsga, pár hónapja egy minimálbéres érettségis állás ami nem álommeló, de legalább van.

Párom van, vele élek, saját lakás és kocsi nincs, jogsim is csak folyamatban, abba kellett hagynom pénzhiány miatt.

26L

2012. ápr. 28. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!