Mennyire értetek egyet az alábbi kijelentéssel?
Egy barátnőm nem hisz a szerelem első látásra dologba,és abban sem hogy valaki 2 nap után már szerelmes lehet.
Azt mondja neki az ilyen emberek nem tünnek őszintének. Mert hogy mibe szeret bele? max a kinézetbe,2 nap után meg ismeri a másikat annyira senkisem hogy azt állítsa szerelmes. max kedvelhetik egymást
a szerelem számomra is más. Nekem 4 hónap kellett h ki tudjam mondani szerelmes vagyok a barátomba. Pedig irtó jól néz ki és nagyon jól megvagyunk az első pillanattól kedve.
De amúgy meg felesleges ezen vitázni mindenki mást hív szerelemnek. Egyetértek mellesleg a barátnőddel én sem bírom a 2 nap után magukat szerelmesnek valló szájhősöket.
20L
Teljes mértékben egyetértek!
22/L
Én sem hinném, hogy van első látásra szerelem. Fellángolás esetleg lehetséges, de hosszan tartó szerelem nem alakulhat ki pár perc "ismeretség" után.
21L
De én olyat is láttam hogy mindkét fél állította 2 nap után hogy szerelmes. Barátnőm erre is azt mondta h szerinte nem őszinte amit éreznek. mert 2 nap után nem ismerik annyira a másikat hogy szerelmes legyen. Szerinte az hogy "szeretlek" elég jelentőségteljes szó,és nem lehet vele 1-2 nap után csak dobálozni.
Kicsit összevesztünk ezen a felfogásán,én pár napja jöttem össze a barátommal és mindketten nagoyn jól érezzük magunkat egymással. Barátnőm akkor fejtette ki a véleményét erről mikor a mutattam neki h irta a barátom h szeret. Azt mondta szerinte ez nem igaz
Szerintem is úgy van,ahogy a barátnőd mondja!illetve nálam is ilyen lefolyása van a dolognak.Ahhoz,hogy szerelmes legyek meg kell ismernem az adott illetőt és én is úgy gondolom,hogy néhány nap alatt ez nem alakulhat ki.A szerelem számomra nem csak azt jelenti,hogy szimpatikus az illető,külsőre tetszik és jól érzem magamat vele.Nekem az is kell,hogy meg tudjak bízni az adott emberben,megtapasztaljam,hogy különböző helyzetekben mit reagál,tehát lényegében az kell,hogy mélyebben is megismerjem az illetőt és ez sem megy 1-2 nap alatt.
Szerintem kicsit túldramatizáltad,amit a barátnőd mondott.Nem kell ezt így felfogni,hogy azt hiszi,hogy téged nem szerethet senki.A szeretetnek is van rengeteg fokozata és formája,viszont ezek közül a szerelem szerintem nem az ami máról holnapra ki tud alakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!