Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok miért szidják a...

A magyarok miért szidják a románokat, amikor nagyobb nézettségű zenét/zenéket csináltak majdnem mint Lady Gaga, a magyarok mikor csináltak ekkora nézettségű zenét?

Figyelt kérdés

Inna és Alexandra Stan mindketten románok, és olyan nézettségű youtube zenéik vannak melyek ott vannak Lady Gaga zenéinek a nyomában. Mutassatok már egy magyarok által készített angol nyelvű zenét aminek a nézettsége 134 millió körül van? Szerintem, nem kellene annyit szidnunk a románokat, mert a nézettség is azt bizonyítja, hogy Románia jobb zenében mint Magyarország!

Melyik a legtöbbször megnézett magyarok által készített zene, és mennyi a nézettsége? 1-2 millió?

Alexandra Stan - Mr Saxobeat

Nézettség: 134.833.683

[link]

Inna - Amazing

Nézettség: 61.694.507

[link]

2012. ápr. 28. 10:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem ez jön be, akkor már ha érdekel xD:

http://www.youtube.com/watch?v=YnopHCL1Jk8

2012. ápr. 28. 11:05
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
és ez,hogy jön össze a zenével? biztos vannak magyarok,akik szidják a románokat,de nem a zenéik miatt.
2012. ápr. 28. 12:01
 13/21 anonim ***** válasza:
35%

a legnagyobb nézettségű "zene" talán fluornak a mizuja 14 millióval.

Amúgy ki az a Lady Gaga? Meg inna? Csak mert attól, hogy ez a trend nem ezek a legjobb zenék ráadásul tucatszámok. Nem ez alapján kéne összehasonlítani az országokat.

2012. ápr. 28. 14:53
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
Igen, Alexandra Stan aki nem mellesleg egy olcsó riba*c.
2012. ápr. 28. 19:51
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
12 Ez is jó:)
2012. ápr. 28. 20:51
 16/21 anonim ***** válasza:
67%
En mar egyre tobb roman szamot halgatok mint romant mert az Edda mar a konyokomon jon ki annyit halgattam meg a Beatrice-t is meg stb inkabb halgatok valami ujjat a romanoktok,nekem sokkal jobban bejon!!
2012. jún. 7. 20:53
 17/21 anonim válasza:
62%
Hát ha logikusan gondolkodunk akkor igen a románoknak jobbak a zenéjik..a tehetség miatt lehet magyar o.-n akár milyen X Factor..meg minden hülyeség ha nem találnak jó hangokat de mind1.. .A magyarok se rosszak de kell tudni valamiben veszíteni is nem csak magyarul kell énekelni,mert az már unalmas valami angolal is kell próbálkozni.. . Ja és zenének nevezhetőek,mert van jó pár milliós megtekintés..a magyaroknak meg 1 millió alatt ritkán meg is haladja az 1 milliót ..akkor melyik is a zene? Romániában sok jó zenész van és jó pár szám Pl: Alex Velea - Minim 2,Alex Velea - Cand Noaptea Vine,Sore - Different, Smiley-Dead Man Walking,Inna - Inndia,Matteo feat. Stella - Push it ...Dj Project.......És még sorolhatnám Corina - A Ta,Inna - Tu Si Eu._D
2012. szept. 21. 15:10
 18/21 anonim ***** válasza:
22%
Ezek pont olyan román köcsögöknek való zene mint amilyen te vagy!
2012. szept. 21. 15:11
 19/21 anonim ***** válasza:
En teljesen igazat adok a 17-es valaszolonak mivel eleg jo szamok es ujjak nem mint azok az unalmas magyar szamok...
2012. dec. 16. 15:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Unalmas?? Hát nem nevezném a román számokat élvezhetőnek. Sokkal több magyar szám jutott világ szerte mint valaha román. Csoda? Nem! Ott van például Shane54 és Myon akik radio showban játszanak. [link]

Armin Van buuren aki a világ első számú dj-je nem egyszer játszotta már Császár Előd és Égető Márió zenéit. Akkor hogyan is lehetnénk unalmasak? Különben is nem a nézettség számít hanem a hallgatottság. Én nem hallgatok ilyen Inna, Alexandra vacakságokat pedig láttam már videóikat, mert annyira harangozzák és lááááám növeltem a nézettséget ezeknek a sz*rságokat. A kíváncsiság nem elismerés! Minnél nagyobb hírnevet kerítenek neki annál jobban felfigyelnek rájuk és így lesz nagyobb nézettség. Nem azért, mert ennyi imádják!!!!

2012. dec. 16. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!